Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе големи муда ако се повредил Дренте, што Дудек ќе го стаеме да игра лево крило, итака е левак...Кодина десно крило и завршена работа, што се секирате па и вие!!! :nerv::nerv::nerv:

Ние губиме само од одбраната нападот дава 3 гола а одбраната прима 4...:toe:
Јас не го гледав натпреварот ама ко што кажувате во второто полувреме добро сни изиграле не ни судиле пенали...Значи оваа година сите судии се против нас.:kesa::kesa::kesa::kesa:

Диара во аут до крај :tapp: за Дренте не е нешто посериозно.

Каква несреќа не фати.

Зошто играта на противникот не ја задушат уште на средина туку ептен лесно ги пуштаат да ни се доближат до гол...Гути флегма у п.м не сум видел пофлегматичен играч. Ван дер Ваарт мисли дека сеуште е во Хамбург ...уф колку ни фали Диара овој Гаго се со клизечки мора да ја зема топката. Марсело :kesa:ух како незнае да игра одбрана ...незнам зошто игра лев бек...леле а го споредуваа со Роберто Карлос а нема ни Р од него. Салгадо приказна сам за себе...Рамос трчаше од средина на десна бековска позиција за да нафрли некоја топка зошто Салги е тапа:kesa:Капитенот кога даде гол или ќе изгубиме или ке играме нерешено...освен еднаш кога победивме против Унион(испаднавме тогаш)....Има ептен многу играчи што не го заслужуваат белиот дрес :nesum:

Ај дајте ми клипче да го видам како играт? Неможам да го најдам јас

Тоа е финтата никој незнае како игра момакот:nesvest:

610x.jpg

:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom