Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хах...pa za povredite on e kriv. los trening
.ТРЕБАШЕ ДА ПОБЕДИМЕ! Аман веќе нека објасне некој како не убија со 3 гола во првото полувреме а во второто требаше 5-6 да им дадеме јбг...Ako Real nema pobeda vo poslednite nekolku kola i ako Barselona igra fenomenalno vo posledno vreme,jas so site ke se kladam deka vo sabota/nedela (koga e derbito so Barselona) deka Real ke pobedi.......jas ne sum fan nitu na Real nitu na Barselona ama nekako cuvstvuvam deka Real ke ja "zdrma" Barsa vo sabota/nedela....nemoze tim kako Real da nema pobeda dolgo vreme a i nemoze Barselona "vecno" da pobeduva :salut:
Првото полувреме го пропуштив не го гледав и не го коментирам.
Во второто полувреме играта ми се допадна супер изиграа(Прекрасен гол на Игуаин!) се зачудив кога го видов резултатот на почетокот... бтв дали судијата не судеше пенал за нас или така ми се чини со друштво го гледав натпреварот и сите се зачудија зошто судијата не досуди пенал за Реал голманот го завлече за дресот на Раул и го спречи да постигне чист гол и овој погоди статива....ТРЕБАШЕ ДА ПОБЕДИМЕ! Аман веќе нека објасне некој како не убија со 3 гола во првото полувреме а во второто требаше 5-6 да им дадеме јбг...