Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Порано требаше да биде тоа, сега у никој случај не смее да се дозволи тоа, ни следуваат тешки утакмици и ако се смени сега тренер отиде титулата. Да сочекаме да видиме со Барса што ќе биде (иако не очекувам многу), па после може да се донесуваат некакви одлуки, сега не...

Ќе му даат шанса, ама ако продолжи вака, не му бега клоцата. Може и не е он крив толку, колку што се повредиве, ама мора некој да страда.

Не го барајте спасот во ѕвездите!Не е секогаш до име добро во тимот да имаш!И со толку ѕвезди на крај пак ја губите титулата!Многу ѕвезди во еден тим не бива!

Ako Real nema pobeda vo poslednite nekolku kola i ako Barselona igra fenomenalno vo posledno vreme,jas so site ke se kladam deka vo sabota/nedela (koga e derbito so Barselona) deka Real ke pobedi.......jas ne sum fan nitu na Real nitu na Barselona ama nekako cuvstvuvam deka Real ke ja "zdrma" Barsa vo sabota/nedela....nemoze tim kako Real da nema pobeda dolgo vreme a i nemoze Barselona "vecno" da pobeduva :salut:

Првото полувреме го пропуштив не го гледав и не го коментирам.
Во второто полувреме играта ми се допадна супер изиграа(Прекрасен гол на Игуаин!) се зачудив кога го видов резултатот на почетокот... бтв дали судијата не судеше пенал за нас или така ми се чини со друштво го гледав натпреварот и сите се зачудија зошто судијата не досуди пенал за Реал голманот го завлече за дресот на Раул и го спречи да постигне чист гол и овој погоди статива... :toe:.ТРЕБАШЕ ДА ПОБЕДИМЕ! Аман веќе нека објасне некој како не убија со 3 гола во првото полувреме а во второто требаше 5-6 да им дадеме јбг...

Утакмицата со Барса е решавачка за Шустер, некаде бев слушнал дека услов за да остане на Бернабе е да ја победи Барселона сега во наредното коло.
Ова е голем предизвик за Шустер, отсегаш ја пеглаше Барса и со Реал и со Гетафе, сега е потребно најважното, да оствари победа кога Реал е во тотална Криза, а Барса се наоѓа во одлична форма.
Но и од другата страна има тренер кој сака да се докаже, Гвардиола ќе сака да остави уште подобар впечаток кај неговата управа, бидејќи сепак јас би рекол се работи за тренер со не многу големо ускуство.
Второ нешто што сигурен сум дека ќе сакаат играчите на Барса да ни го возвратат е срамното поклонување на почетокот и дебаклот на ланското последно Ел Класико.
Уште една предност е домашниот терен на Барса.

Но, Реал е Реал, клуб за чуда, се е можно во Сабота.

Обично големите клубови се вадат од кризи против големите клубови, пример за оваа година е Јувентус против нас, Рома против Челзи, Арсенал против Челзи (иако не беше кој знае колку заглавен Арсенал).

Швајнштајгер можеби во Реал.

Ako Real nema pobeda vo poslednite nekolku kola i ako Barselona igra fenomenalno vo posledno vreme,jas so site ke se kladam deka vo sabota/nedela (koga e derbito so Barselona) deka Real ke pobedi.......jas ne sum fan nitu na Real nitu na Barselona ama nekako cuvstvuvam deka Real ke ja "zdrma" Barsa vo sabota/nedela....nemoze tim kako Real da nema pobeda dolgo vreme a i nemoze Barselona "vecno" da pobeduva :salut:

Хех тешко со ваква игра ама па ајде ќе речеме Ел Класико ќе ги мотивираат колку толку.Која година беше не ми текнува барса-реал 1-1 на Ноу Камп.Не убија колку шута имаа барса само бункер играа и на крај роналдо стегна една контра и им шибна гол.
Нема да бидат долку доминанти како што викаат сите.

Првото полувреме го пропуштив не го гледав и не го коментирам.
Во второто полувреме играта ми се допадна супер изиграа(Прекрасен гол на Игуаин!) се зачудив кога го видов резултатот на почетокот... бтв дали судијата не судеше пенал за нас или така ми се чини со друштво го гледав натпреварот и сите се зачудија зошто судијата не досуди пенал за Реал голманот го завлече за дресот на Раул и го спречи да постигне чист гол и овој погоди статива... :toe:.ТРЕБАШЕ ДА ПОБЕДИМЕ! Аман веќе нека објасне некој како не убија со 3 гола во првото полувреме а во второто требаше 5-6 да им дадеме јбг...

Играчите не се за ништо криви според мене, вчера изиграа баш добра утакмица, цело време напаѓаа а да не се навраќам назад колку шанси промашивме, стварно ми е жал! Цела утакмица игравме, Севиља од 5-6 шута на гол даде 4 гола, и после ајде победи. Башка тоа зедоа замав во второ полувреме ќе ги згазевме, и дојде црвениот картон на Робен и толку, знаеше Севиља како да го искористи тоа!

Одбраната ви е за нигде, Касиљас е далеку од формата од лани, а исто и Рамос. Канаваро на лето да си ој треба. Накратко, то е проблем во Реал.

Инаку, ако Реал можи да се извја од криза само со победа над Барса според мене. Тогаш Реал ќе биде препороден. Пред се психички. Ама ако има уште еден пораз, искрено ова ќе е лоша сезона за Реал.

higuain071208.jpg

Ова да си беше пенал, ни црвен ќе имаше, ни ќе изгубевме.

Абе пенал чист беше, тука да дадевме гол 4-3 за нас, и + црвен немаше да има...На два пати не му судеше пенал на Игуаин!

Ама незнам, се мислам дека ќе му го поништат картонот на Робен, имам такво чувство...затоа што реакцијата на Робен беше оправдана, што се гледа од оваа ситуација!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom