- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 849
- Поени од реакции
- 40
ФАЛА,ФАЛА
си :helou::bravo:
си :helou::bravo:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
си :helou::bravo:тоа сум го тврдел одсекогаш и засекогаш ке го тврдам робињо е најјаксите живнаја ко влезе Робињо... дриблинзи ти реков ми рече. ако го продат го тепам Калдерон на лице сместа

Нема финале, утре играме со Арсенал, кој има највише бодови утре победува
Сега табелата е
Реал 5
Јуве 4
Хамбург 1
Арсенал 0
Во емиратс купот, за секој гол добиваш еден бодЗошто е ваква табелава???
како така ние имаме 5 бода ???
Нели една утакмица имаме изиграно досега???:raz:
Три бода од победата и два гола = 5Во емиратс купот, за секој гол добиваш еден бодТри бода од победата и два гола = 5

Истото го кажа и овој од Фокс Србија прееска ко ја гледав утакмицатаОпаа,пишува на некои страници дека ВДВ треба да дојде во понеделник и дека трансферот е готова работа.(а со тоа се гледа дека завршила сагата со Роналдо,и е дојден крајот на желбите на Калдерон)Супер ке биде ако навистина се реализира овој трансфер.

И тој Хуанми добар у пм, а за другиве стандард. Салгадо за во офанзива добар беше, ама назад го дриблаја како...
штета, жал ми е што не играте против Јувентус, да игравте немате да поминете лесно, бидејки Реал е пациент на Јуве...![]()
Го паметите Мијатовиќ?
Тоа мислим дека појќе боли. И јас сакав да играат против Јуве, да им одржеа една лекција