Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
сите живнаја ко влезе Робињо... дриблинзи ти реков ми рече. ако го продат го тепам Калдерон на лице сместа
тоа сум го тврдел одсекогаш и засекогаш ке го тврдам робињо е најјак

да да робињно ни е мн добар без него незз со ке биде ако го ситнат ама мислам не потпиша нов договор нели ај позз

Не го гледав натпреварот имав гости.Утре ке играме против Јувентус финале или??Задоволен сум од победата Робињо и Робен партал ке праат другава сезона и во премиера а се надевам и во ЛШ.

Нема финале, утре играме со Арсенал, кој има највише бодови утре победува :)
Сега табелата е
Реал 5
Јуве 4
Хамбург 1
Арсенал 0

Иначе пред утакмицата
vandervaart_sneijder_ES.jpg

Не сум сигурен ама мислам дека ќе има пренос на ОБН(босанска ТВ).Ако знае некој за точно нека каже,ама мислам дека ќе даваат.:)

Нема финале, утре играме со Арсенал, кој има највише бодови утре победува :)
Сега табелата е
Реал 5
Јуве 4
Хамбург 1
Арсенал 0

Зошто е ваква табелава???
како така ние имаме 5 бода ???
Нели една утакмица имаме изиграно досега???:raz:

Опаа,пишува на некои страници дека ВДВ треба да дојде во понеделник и дека трансферот е готова работа.(а со тоа се гледа дека завршила сагата со Роналдо,и е дојден крајот на желбите на Калдерон)Супер ке биде ако навистина се реализира овој трансфер.

Зошто е ваква табелава???
како така ние имаме 5 бода ???
Нели една утакмица имаме изиграно досега???:raz:
Во емиратс купот, за секој гол добиваш еден бод :) Три бода од победата и два гола = 5

Во емиратс купот, за секој гол добиваш еден бод :) Три бода од победата и два гола = 5

Фала :)

Опаа,пишува на некои страници дека ВДВ треба да дојде во понеделник и дека трансферот е готова работа.(а со тоа се гледа дека завршила сагата со Роналдо,и е дојден крајот на желбите на Калдерон)Супер ке биде ако навистина се реализира овој трансфер.
Истото го кажа и овој од Фокс Србија прееска ко ја гледав утакмицата :pipi:

Леле, овој Хави Гарсија ѕвер бил бе! Ме изненади стварно. Од Парехо и го очекував ова, од прво беше малку уплашен, одма ја даваше топката, ама после се опушти и таап гол :) И тој Хуанми добар у пм, а за другиве стандард. Салгадо за во офанзива добар беше, ама назад го дриблаја како...

штета, жал ми е што не играте против Јувентус, да игравте немате да поминете лесно, бидејки Реал е пациент на Јуве...:vozbud:

штета, жал ми е што не играте против Јувентус, да игравте немате да поминете лесно, бидејки Реал е пациент на Јуве...:vozbud:

Бре бре, сте не прошле еднаш во ЛШ и се испосравте :) Го паметите Мијатовиќ? :) Тоа мислим дека појќе боли. И јас сакав да играат против Јуве, да им одржеа една лекција :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom