- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Holandskite internacionalci bleskaat kaj vas.
Па и кај вас играа супер. Кога ќе ми текне само на браќата Де Бур, на Овермарс, на Клајверт...Холанѓаниве добро играат увек у Шпанија

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Holandskite internacionalci bleskaat kaj vas.

da da ali hunti mi stanuva eden od najomilenite igraci od drugite klubovi odlicno e toa dzverce odlicno go zamenuva na rud taka da koga ke se oporavi rud , rud bi go stavil rezerva a nego starter. A ti sto kaza deka holanganite bleskale kaj nas toa bese vreminja na Klajvert toj se zapisa vo legendite na toj tim toj najvise blesna kaj nasПа и кај вас играа супер. Кога ќе ми текне само на браќата Де Бур, на Овермарс, на Клајверт...Холанѓаниве добро играат увек у Шпанија![]()
ali kaj vas se najdobrite poedinci vo holandija neka prodolzat so ovaa dobra igra kaj vas i so dusa cekam da se oporavi rud za da igra protiv barca ovoj ke bide resavacki natprevar i taka da sakam i dvata tima da si igrat so prvata postava da nema povredeni odlicna igra prikazuvaat holangancite vo real pak toa ke go spomnam neka prodolzat taka i da se zapise eden od niv vo legendite bi sakal toa da e hunti
.епа и ја тоа викав колку го критикуваа уше 2 тренинга шо се вика немаше ке си идел понуди имало до него , сум се убивал од смеење. А за тоа да ги замислам Хунтeлар и Нистелрој, no commentКога ќе ми текне колку го дрвеа на темава само за Хунтелар првите 2-3 недели во Реал, најтапа трансфер, за џабе го зедовте...Некои претходно викаа дека во Холандија само давал голови, ќе бил како Кежман. Ете го Хунти, можем да замислим да му беше и Руд до него што ќе беше![]()

Види го Зидан како помлад бе, рано му е, ќе оќелавиsport.es започна такви шпелулации, не бил среќен Хунтелар во Мадрид, ќе си одел налето
Интересен играч е, може цела утакмица да не го видиш а 2 гола да даде))
А мали Зизу опасен е, исти како татко му само со коса![]()

sport.es започна такви шпелулации, не бил среќен Хунтелар во Мадрид, ќе си одел налето
Интересен играч е, може цела утакмица да не го видиш а 2 гола да даде))
А мали Зизу опасен е, исти како татко му само со коса![]()
Исто и Хунти, цела утакмица го нема ама секоја шанса му е гол, тоа е добро кај нив, такви играчи злато вредат
Гол машина за џабе не го викаат Руд 
Robben
Huntelaar is incredible; he is always well positioned. He scored two goals from two deflections. I'm going to join the Netherlands for an international game that we will also win."
)
neznam od kaj gi najdi 10 gola na huntelarabe huntelar e zakon napagac... bravo za nego i novi dva gola ....
poslednite 6 utakmici redovno dava golovi pa se vkupno mislam deka se 10 neli?
se na se odlicno resenie za napadot....![]()
Sedum se sose tie dva vcera.Ama da igrase od pocetok sigurno kako i vo Ajax ke ja osvoese Zlatnata kopacka.No ima vreme za nego 26 godisen e .abe huntelar e zakon napagac... bravo za nego i novi dva gola ....
poslednite 6 utakmici redovno dava golovi pa se vkupno mislam deka se 10 neli?
se na se odlicno resenie za napadot....![]()