Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Бре бре Хунтелар играчиште.
Ајт наздравје 3-0 да ни се множат победите.

Ај честито победа и нека ни се множат. На Робен не му беше денот:toe:, Марсело и Хунти ѕвероби свака им част

Ај честита победата и да ни се множат...сега Хунтелар колку гола има даено 8 или 9???

7 или 8 незнам точно колку се

Ај честито победа и нека ни се множат. На Робен не му беше денот:toe:, Марсело и Хунти ѕвероби свака им част

Добар беше Робен. Не играше многу, ама барем не се себичеше, и се гледа колку поубаво игра кога не се себичи. Ќејф ми е што се смириле со Хунти.

Ај честита победата и да ни се множат...сега Хунтелар колку гола има даено 8 или 9???

8 гола има, како тргнал најдобар стрелец ќе ни биде, а на полусезона дојде :pos2: Голот за 2-0...кхм кхм кхм. Каков волеј му стегна, не ја виде топката голманот. Ме потсети на голот од Зидан против Леверкузен во ЛШ, само од поблиску што беше :)

А за голот на Марсело да не збориме. Првите минути само го критикував што игра само со лева нога, се местеше се некако на лева, и тап со десна плескање, ме укопа :):) Имаше уште две добри шанси, една пречка и една голманот му ја фати. Реков ја како крило ќе прае лом малиов...

И да, ќе забраев. Ќејф ми е што Игуаин остана на клупа, го чекав ова :pipi: Сигурно после ова ќе му биде стаено на дознание дека не е незаменлив у моментов, и дека треба да продолжи како што почна. Го удре малку у глава изгледа што ни е најдобар стрелец.

Добар беше Робен. Не играше многу, ама барем не се себичеше, и се гледа колку поубаво игра кога не се себичи. Ќејф ми е што се смириле со Хунти.

8 гола има, како тргнал најдобар стрелец ќе ни биде, а на полусезона дојде :pos2: Голот за 2-0...кхм кхм кхм. Каков волеј му стегна, не ја виде топката голманот. Ме потсети на голот од Зидан против Леверкузен во ЛШ, само од поблиску што беше :)

А за голот на Марсело да не збориме. Првите минути само го критикував што игра само со лева нога, се местеше се некако на лева, и тап со десна плескање, ме укопа :):) Имаше уште две добри шанси, една пречка и една голманот му ја фати. Реков ја како крило ќе прае лом малиов...

И да, ќе забраев. Ќејф ми е што Игуаин остана на клупа, го чекав ова :pipi: Сигурно после ова ќе му биде стаено на дознание дека не е незаменлив у моментов, и дека треба да продолжи како што почна. Го удре малку у глава изгледа што ни е најдобар стрелец.

Брат од кај си...чисто онака од читање да не си од Струмица или некој друг град од Источна Македонија?

g0322.jpg

Горе десно:vozbud:

Хаха, го држи стилот на татко му :):):) Уште да игра како него и топ :)

Бравоо Хунтелаар... влегува во одлична голгетерска форма последни 2 натпревари 4 погодока... а мислам дека во последни 3 натпревари во Примера .. има 5 погодока или имал пауза некој меч меѓу тоа незнам...затоа не коментирам... важно...честитки и само вака да продолжите:helou:

Huntelar odlicno go zamenuva na povredeniot Van nistelroy , taka da moze da se ocekuva mnogu od toj igrac se pronajde sebe vo Real cestito pobeda i na vas:):smir:
ke mi izinete za kirilicava ne mozam nesto da pisuvam so makedonski bukvi.

Кога ќе ми текне колку го дрвеа на темава само за Хунтелар првите 2-3 недели во Реал, најтапа трансфер, за џабе го зедовте...Некои претходно викаа дека во Холандија само давал голови, ќе бил како Кежман. Ете го Хунти, можем да замислим да му беше и Руд до него што ќе беше :)

Holandskite internacionalci bleskaat kaj vas:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom