Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
мора и формацијата да ја сменат, се навикнаа на 4-3-3, со Крос, Модрич и Касемиро во средина и напред тројката, и играчи како Хамес па и моментално Асенсио мора да се жртвуваат, пошто се класични плејмејкери, со добра пас игра и шут од далечина, а не крилни играчи...

па и не би ми сметало напред тројката целосно да се измени...на Бенз му помина времето, не знам што гледаат тие од управата...Бале не е лидер тип на играч, како втора или трета виолина не е лош...Асенсио како што пишав, не е крилен играч, и има повеќе лоши партии него добри на таа позиција...

со одобрувањето за реновација на стадионот, кој што ќе кошта од 400 до 500 мил, не верувам наредните неколку години да се трошат големи суми за играчи, што може многу да му наштети на клубот...

едина позитивна ствар е тоа шо наместо да сме на -5...сме на 0
ние губиме бодови од ,,планирани,, киксеви
барса губи бодови од ,,сигурни,, победи..

друго обаче, всичко е лошо.
единствени сериозни тестови до сеа ни беа :
- атлетико - пораз
- билбао - нерешено
- севиља- пораз

значи не ме занима ако против гетафе сме имале 990 додавања или крос имал 99% точност...
на утакмиците каде требаше да видиме до каде сме сезоната, ние сме fail.
е тоа не ми дава никаква надеж за сезоната.

Со Атлетико викендов сигурица Х2 , со ваква игра и понашање теорија нема да тепаме. Со Еспањол гз извадивме едвај 1:0 и пречки свашта за Еспањол, тоа вчера брука тешка беше, уште 3 комотно можевме да примиме ... за викенд нишо поарно не очекувам

Некој класа играч сеа се гледа дека фали, Хазард растури у Челзи ние си играме со Асенсио и Бенз анемичните, два спринта неможат да истрчаат контра да направат а Севиља бар толку напаѓачки играше, оставаше простор ширина колку сакаш :)

на Гризман лиги му течат, овие наградиве што ги дигаат...мора да му покажат кој е шефот вечерва...да не јаде утре гомна за тоа како е најдобар на свет..:uzi::uzi:

Максимум 5 бода од тие 5 утакмици и прво забележително отсуство на тап-ин головите на педерот.

:rolleyes:

Како да ни фали еден педер што даваше тап-ин голови а? :unsure:

Бејл је умро одавно, наместо него да го шитнат, ние со Роналдо се караме.

Немаме ни удари од внатре у шеснаестерец утакмициве, а не голови...

за оваа сезона нз, ама за у иднина има и тоа какви квалитетни играчи..
Себалос ме кејфа многу оваа сезона..со повеќе шанса има капацитет дечкото да стане многу у фудбало..
Винициус исто..
Мариано с'што...
ама проблемо е шо од клупа играчи не се станува :D

Иначе да имаше муда нашио лопатар ќе го пуштеше Винициус место Бејл..
Значи ни треба играч шо ке игра по крило..толку ли не може да види дека Асенсио е лимитиран у дриблинзи е многу едносмерен играч..
Бразилчето ми е топ за крило..ама од 2ипол минути исто место у тим не се добива :D

спаваш ли мирно Лопатеги??
ќе испадне и овој некоја превара...

Е ова е нешто ново шо ни се дешава :P
Ајде да славиме :pijani:

Добро е сега уште со алавес играме во гости губиме и таму и да му ги дадат клоците на овај со перикава... нит знае да мотивира нит знае да склопи тим нит знае пак измена да погоди..

ах бе крвта да ви ја ебам, пак 27 шута, само 4 во оквир...
па и овој Лопатеги цела утакмица скока и се кара покрај линијата...
Кики врати се..:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom