A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Karim...En 5 finales entre champions y copa: 0 goles
En 6 años de semis de champions 2 goles
Погодете кој?![]()
Начо е греота да седи на клупа, али ако го планираат како вишок значи нема поголеми дебили.
Начо, Кова и Хесе аут. Веројатно и Асенсио. Љоренте би требало да го замени Начо, Погба за Кова, ќе фали замена за Хесе.
Начо е греота да седи на клупа, али ако го планираат како вишок значи нема поголеми дебили.
Погба у никој случај не може да биде замена за Матео. Ѓуптинов ќе треба да игра прв тим, а некој од тројцата на средина ќе треба да отпадне. Нормално, тоа ќе биде Касемиро со тоа што Тони пак ќе треба да игра последен играч каде што ги имаше најлошите партии. Таман му ја погодија позицијата, почна да игра одлично, сега ќе го донесат Погба и пак ќе го утепаат со новата улога.
Значи океј е, ќе се исплати доаѓањето на Погба, ама од фудбалска гледна точка нема никаква логика трансферов. Затоа Барса ќе си лапа секоја година Примера, пошто у прв план им е фудбалскиот аспект па после финансискиот, а кај нас обратно.
Нема грешка дека Погба е играчиште, ама едноставно не ни треба. Значи ја не гледам никаква логика да го растуриш триото на средина кое функционира перфектно. Одлична избалансирана средина, плус на клупа ги имаш и Џејмс и Иско кои исто така би можеле да бидат корисни во 4-4-2. Па пичка му матер, не мора секој најдобар играч да го купи Реал. Веруј ми дека кога Модрич ќе издиши за 3-4 години, ќе излезе некој нов Погба, па може и подобар.Начо има понуда од Рома. Изгледа самиот сака да си оди. Клубот ќе му даде одврзани раце, зашто навистина заслужува да се подджи за било каква одлука. Сепак 26 години направи, сака човекот повеќе да игра.
За Погба има многу аргументи КОНТРА, но има и ЗА
Погба на кратка дистанца е непотребен. Хипотетичка ситуација, полуфинале ЛШ и сите четири се спремни. Кој би извисил? Тешко е да се каже, пошто како што напиша од 100М вреден Погба не би се очекувало да се согласи да биде резерва тогаш и да игра следната со Еибар дома.
Но, ако видиш со каков состав располагавме годинава, т.е. повредени Роналдо и Бензема плус Касемеиро аут, не би бил категорично против. Дури ако одиме чекор понапред, гледајќи ја работата на Зизу, можно е дури и да се оди со 4-4-2 и сите 4 да бидат во составот. Зидан ќе му даде шанса на Бензема, но ако продолжи во овој стил и со повредите сигурно дека нема да го толерира, како што не го толерираше Варан. Друга работа Модрич има скоро 31 година. И на крај ако не го земеме ние оваа година тогаш дефинитивно најдобриот средњак за 2-3 години оди кај конкуренцијата т.е. Барса, Баерн или англичаните.
Јас никако не се согласувам дека е преценет, физички е ѕвер, технички е поткован, премногу млад а има еден куп битни утакмици во нозете и плус има амбиција за да стане уште подобар. Настапите на ЕП не треба да се земаат здраво за готово, зашто Дешамп очигледно не знае кај тера. Јас го гледам како најдобар средњак за 2-3 години.
Зидан среди неколку играчи, така што доколку дојде очекувам под него да игра 10 пати подобро отколку на овие две утакмици.
Јас сум за да дојде, но не сум 100% уверен во мислењето, зашто очигледно има и аргументи против кои држат вода.
Нема грешка дека Погба е играчиште, ама едноставно не ни треба. Значи ја не гледам никаква логика да го растуриш триото на средина кое функционира перфектно. Одлична избалансирана средина, плус на клупа ги имаш и Џејмс и Иско кои исто така би можеле да бидат корисни во 4-4-2. Па пичка му матер, не мора секој најдобар играч да го купи Реал. Веруј ми дека кога Модрич ќе издиши за 3-4 години, ќе излезе некој нов Погба, па може и подобар.
Нека гледаат да купат класа напаѓач а не да му се задоволуваат ретардираните желбе на Перез.
Сепак 140 милиона + 25 за агентот е луда сума. Ваква сума очекувам Барса за Меси да побара ако Реал тргне по Меси, хипотетички. Постојат и други решенија, можеби не најдобрите али постојат.Начо има понуда од Рома. Изгледа самиот сака да си оди. Клубот ќе му даде одврзани раце, зашто навистина заслужува да се подджи за било каква одлука. Сепак 26 години направи, сака човекот повеќе да игра.
За Погба има многу аргументи КОНТРА, но има и ЗА
Погба на кратка дистанца е непотребен. Хипотетичка ситуација, полуфинале ЛШ и сите четири се спремни. Кој би извисил? Тешко е да се каже, пошто како што напиша од 100М вреден Погба не би се очекувало да се согласи да биде резерва тогаш и да игра следната со Еибар дома.
Но, ако видиш со каков состав располагавме годинава, т.е. повредени Роналдо и Бензема плус Касемеиро аут, не би бил категорично против. Дури ако одиме чекор понапред, гледајќи ја работата на Зизу, можно е дури и да се оди со 4-4-2 и сите 4 да бидат во составот. Зидан ќе му даде шанса на Бензема, но ако продолжи во овој стил и со повредите сигурно дека нема да го толерира, како што не го толерираше Варан. Друга работа Модрич има скоро 31 година. И на крај ако не го земеме ние оваа година тогаш дефинитивно најдобриот средњак за 2-3 години оди кај конкуренцијата т.е. Барса, Баерн или англичаните.
Јас никако не се согласувам дека е преценет, физички е ѕвер, технички е поткован, премногу млад а има еден куп битни утакмици во нозете и плус има амбиција за да стане уште подобар. Настапите на ЕП не треба да се земаат здраво за готово, зашто Дешамп очигледно не знае кај тера. Јас го гледам како најдобар средњак за 2-3 години.
Зидан среди неколку играчи, така што доколку дојде очекувам под него да игра 10 пати подобро отколку на овие две утакмици.
Јас сум за да дојде, но не сум 100% уверен во мислењето, зашто очигледно има и аргументи против кои држат вода.
Сепак 140 милиона + 25 за агентот е луда сума. Ваква сума очекувам Барса за Меси да побара ако Реал тргне по Меси, хипотетички. Постојат и други решенија, можеби не најдобрите али постојат.