Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
На победава се радуем само зошто ми излезе тикетов, уште оваја ја чекав 2 и 3+.
Иначе, да ја немав на тикет жими мајка ќе сакав да изгубат. Срамота е ова бе, СРАМОТА! Што е ова, Реал или Силекс?!?! Играч кој едвај доаѓа еднаш на утакмица у контакт со топка, ти игра цели 90 мин и никој абер нема да го извади. 2-2 резултат, куртонов на клупа прае измена Арбелоа-Карвахал (среќа и Карвахал имаше удел у акцијата што претходеше на голот), ама добро бе дали се нормални и свињава и Зидан?!
Марсело важно смешке прае и со тоа заслужил место у прв тим. Рамос е голем Мадридиста, тоа е најважно. А што го летаат петтокласни играчи и што не може да испрати еден играч при прекин, тоа нема врска. Важно он е Мадридиста.
Сега ќе пише еден статус на фејсбук и на твитер, ХАЛА МАДРИД и толку, циганиве у Мадрид ќе се подмочаат и летањето на пријателов ќе биде забраено, како и милион пати до сега.

Напаѓач под итно зимава, па макар биле и 100 милиони за Суарез, к*р ме боли!! Кога можеа да лупнат за мајмунчено 100ка, за Суарез не е проблем. Иако некад си викам у себе, па и Суарез да го донесат сигурно Бензема ќе игра прв тим, и на него и на Зидан да им е*ем све по список!

Алоооооооооооооооооооо со кој памет Бензема останува 90 минути во игра бе? Па играч помалку имаме со него на терен, тао утиче врз целата игра, не ли му е срам бе. И Зизу бе пичка му материна, ќе го разработуваме Бензема за на СП сеа вака, со (речиси) губење бодови? Страшно ме разочаруваат...

Пак се вратија проблемите наречени „примаме голови со глава/од прекин“. Не дека и некад се тргнаа тие проблеми. Ова ротацијава со голманиве пак ќе речам не ми се допаѓа. Уште повеќе ја дестабилизира и така ужасната одбрана.

Рамос не сакам ни да го коментирам, каков морон човече. Алонсо пак играше принудно и стопер, и заради тоа Модриќ сам ја држеше цела средина. Среќа што и Валенсија се лабави назад, инаку ќе беше чао ла лига...

Во јануари мора да се појде на шопинг...

Чаби и Модрич денес се најзаслужните. Без нив, незнам што ќе правевме. Едниот е мозок, а другиот овој пат беше трет стопер, кој да го немавме дефинитивно немаше да победиме. Начо стигна да изигра бољи од Рамос.

Се вративме на почеток на сезоната кога не се знаеше кој каде игра.
Роналдо гледа дека не им иде на цела екипа и почнува со солирање.
Иско бескорисен.
Ди Марија е најглупиот играч што некогаш заиграл на терените. Ако не го исфорсира секој свој потег неможе да функционира. Среќа денес му тргна малце па испадна со гол и асистенција.
Бензема е бот на годината.
Рамос е Енди од паркс енд рек.
Моментално бекови кои функционираат се Арбелоа како лев и Карвахал како десен. Марсело треба да грее клупа. Патем кој му кур на Коентрао, што се дешава со човекот?
Јас сум идиот што ја ставив Милан-Интер гг3+ на ливче.

Не дека имаме лоша екипа, или дека играчите се криви за се, ама толкав дисбаланс немам видено во ниедна екипа кои се сметаат за претенденти за титула. Ја не верувам дека има тренер што може да го среди овој Реал. Барем гг3+ испаѓаат секое коло како и да е позитивна страна е дека секогаш излегуваат вака на спортска.

Ништо џабе се радуваме дур ни е "Капитенов" во екипа ќе губиме како магариња. Само криво ми е за поедини играчи со каков идиот се во иста екипа. Ла децима со овој нема а ни првенство годинава. Пирова победа е оваа, ќе продолжиме да си примаме вакви смешни голови а напред дијамантот ќе си го лади и тоа е тоа
Редно е на Хесе да му се даде шанса од прва минута бар на еден меч, на местото од Бензема се гледа дека и голем талент детето. Исто и Иско катастрофа невидена е освен првите 3-4 меча. Еден ебан клучен пас нема дадено само се плетка со топката и или ја губи или ја враќа назад. Подобро Иљара нека го игра на негово место со што Модрич би бил нешто поофанзивен.
И Диего е страшно паднат во формата, посебно при прекини кои му се главната предност пред Икер. Мислам дека би требало барем еден меч да го стави Икер пред него, да видиме како ќе изреагира Диего.

Според мене идеален состав би бил:

----------------Lopez--------------------
--Arbeloa--Pepe---Varane---Marcelo
--------Modric--Illara---Alonso----------
--Maria/Bejl----Jese------Ronaldo---

Ништо џабе се радуваме дур ни е "Капитенов" во екипа ќе губиме како магариња. Само криво ми е за поедини играчи со каков идиот се во иста екипа. Ла децима со овој нема а ни првенство годинава. Пирова победа е оваа, ќе продолжиме да си примаме вакви смешни голови а напред дијамантот ќе си го лади и тоа е тоа
Редно е на Хесе да му се даде шанса од прва минута бар на еден меч, на местото од Бензема се гледа дека и голем талент детето. Исто и Иско катастрофа невидена е освен првите 3-4 меча. Еден ебан клучен пас нема дадено само се плетка со топката и или ја губи или ја враќа назад. Подобро Иљара нека го игра на негово место со што Модрич би бил нешто поофанзивен.
И Диего е страшно паднат во формата, посебно при прекини кои му се главната предност пред Икер. Мислам дека би требало барем еден меч да го стави Икер пред него, да видиме како ќе изреагира Диего.

Според мене идеален состав би бил:

----------------Lopez--------------------
--Arbeloa--Pepe---Varane---Marcelo
--------Modric--Illara---Alonso----------
--Maria/Bejl----Jese------Ronaldo---

Немаме идеален состав засега бидејќи имаме само 1 асолен штопер (Варан) другиве се боранија .

Немаме идеален состав засега бидејќи имаме само 1 асолен штопер (Варан) другиве се боранија .
Aбе ниеден немаме, ни лев бек немаме, ни напаѓач ама мора да избереш некој

Стварно бе, што е со Коентрао? Заборајв дека постои типот. o_O
повреден е од божик наш натака би требало да е достапен и плус сега пред 2 недели умре татко му. Тежок период за него не сум голем оптимист дека ќе се врати во форма

Ќе се загине Жезе таму најнапред мислам. Не дека не играше таму лани у Сегунда и не дека нема да биде покорисен од Бензема (Горан Мазнов моментално е покорисен од него), ама у „јаки“ мечеви тешко.

Нам веќе долго време, особено минативе сезони ни фали en asesino напред, некој шо ќе доминира во противничкиот шеснаесетник. Таков беше Пипита пред хернијата, таков беше и Бензема онаа (единствена) сезона кога даваше голови ко од шала. Но таков, константен сме немале откако замина Ван Нистерлој, а потоа и Раул. Ех Левандовски да се предомисли у последен момент или некако Ван Перси да стане „незадоволен“ во Јунајтед... :sneaky:

Ма да тоа своевремено беше и најголем „проблем“, ако можеше и да се поистовети со проблем. Сеа е хаос и многу работи требаат, па и таков шпиц нема да го среди нередот во одбраната пред се. Всушност, не знам кој може да го среди тој неред коа веќе десет години таму сме најсрање...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom