Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Колку го испофалив на сите Реал во предсезонскиот период. Каква игра имавме во летото против Челзи, Интер и остали. Сјајни бевме. Цело време викав дека овој Реал ќе е најмалку на исто рамниште на оној на Мурињо, но ова е светлосни години назад од тоа. Срамови.

Каранка е уште unemployed на трансфер маркет

Јас незнам што добивте повеќе во Анчелоти од Мурињо, според мене Анчелоти е старомоден тренер, кој што ако наумил нешто пред утакмица тоа ке го спроведе и на терен, но ако истото не иде или ако е прочитан како вечерва нема ништо да смени, ке прави некои измени без некои тактички померувања, цела утакмица нема да даде ниту една инструкција само ке гледа и ако прозбори со судијата, стварно човекот од некои играчи може да извади 200 посто, но во поглед на тактика е катастрофален, додека беше во Челси, Фергусон неколку пати направи магаре од него.

Мда, а и Мурињо го направе магаре со Интер среде Лондон. Уште му ја памтам фацата на Анчелоти, по шокиран тренер немам видено :)

Мене не ми е јасно зошто Карвахал не играше денеска туку Арбелоа? Првиов трча ко коњ, вториов не е ни 50 % од него. Исто Бејл и Модрич место Ди Марија и Иљара ко првотимци. За Бензема нема што да се каже, многу е гломазен па топката се одбива од него. :) Човеков е чудо чим никој не може да го извади од игра.:)

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Само едно ќе кажам: КАСИЉАС, ФАЛА ТИ ЗА СЕ ШТО МУ НАПРАВИ НА ТИМОТ!

Да се понашаше како прав капитен и легенда, да не им ги лижеше јајцата и газот на неговите другарчиња од репрезентацијата, да не ги буцкаше медиумите против Жозе откако го седна на клупа, сигурно Реал Мадрид немаше да биде на ова дереџе како шо е сега. Убеден сум дека лани ќе освоевме барем една титула, а годинава уште ќе бевме со тренерот кој имаше склопено прекрасно уигран состав кој беше машинерија за голови, и ќе се газеше се живо.

Замислете ја ланската екипа ама без расправиите и клановите што се формираа меѓу играчите (кои настанаа поради гореспоменатиот и неговата моментално трудна љубена).. И замислете за оваа сезона само неколку "пополнети дупки" по мерка на Мурињо. Исто така и Бензема сигурно ќе беше продаден и на негово место ќе беше донесено ѕвериште од 9-ка..

Извинете вака шо се враќам на нешто шо било и поминало, ама морав пошто истото се рефлектира сега.

п.с - Никогаш нема да ми се врати мислењето што го имав за "Сан Икер" од пред година време. Што и да се случува понатаму, кај мене тој секогаш ќе остане со црна дамка.

Бејл 100 милиона човече :facepalm:
Ја искрено кога играше у Тотнам, не го пратев, само читав пофални коментари, моментално тотално разочарува. Човече, играта што ја игра Бејл, ја игра и Драган Ѓеорѓиев. Пушти топката, брзина метак, и така ќе ги претрчуваш, офф леле ќе се обесам на бандера.

Со 100 милиона ги зимам: Видал, Суарез/Фалкао/Ибра, Навас. Давам уште 50-60 го зимам Настасиќ, се ствара страшен тандем со Варан, а Пепе и Рамос, у соблекувална, дресови да пеглаат.

Другата варијанта со Бејл:
Кога веќе моронот Перез толку пари фрли на ждребе, би инсистирал Роналдо и Бејл стриктно по крила, и уигравање со Иско у средина.
А на Бензема да му се покачи дупло платата, под услов да седи на клупа.

п.с. Денес само Коентрао на ниво. Роналдо какви пасови грешеше, мајко..... :tapp:

од пејачка сии идам и начеувам 0:1 epa se najmilo da ви ебам да се мочам во парите шо ги дадов во вас налет то ни БОД да се извлечи на сантијаго бернабеу не ви страм бе се да ви ебам вуста а то средината беше катастрофа иљара и кедира ?! Мрш се да ви ебам в уста

A вие сериозно очекувавте Реал да го добие Атлетико? :)

Атлетико е моментално најфанатичката екипа во Европа, се борат како на дрога да се, плус играат многу оштро. Реал е екипа со огромни дисбаланси помеѓу играчите. Срамота е Роналдо да игра во ист тим со Бензема. Не знам кој беше идиотот што го доведе во Реал, тој нема квалитет да игра во Пјаченца. Од овој прв тим на Реал, барем 4-5 души треба да си заминат. Одбраната е комедија, освен Коентрао кој се бори, другите се сите за на тапан. Многу ќе страда Реал оваа година, ќе се плаче овде во фан клубот.

Casillas kriv be, Casillas :facepalm: #Kjumram

Ти можеш слободно да умреш и на никој нема да му биде гајле тука, али се тоа од погоре што е пишано за Касиљас е точно. Факт е дека тој го уништи одличниот тим кој го имавме лани.

И сеа ќе се олеснат со Копенхаген со 2-3 гола и пак супер све,а она официјалнана на Реал и таа што е наратор е исто ко Сител и Латас за Вмро 0-1: El Real Madrid lo intentó hasta el final и видеото почнува со шансата на Мората во 87 минута:tapp:

Се надевам дека за брзо ќе го снема дебелиов што го имаме за тренер . Поарно Шустер да го вратеа отколку овај кретенов со заостанати тактики.

Мда, а и Мурињо го направе магаре со Интер среде Лондон. Уште му ја памтам фацата на Анчелоти, по шокиран тренер немам видено :)

Каков тренер пуштивте ради хировите на Касиљас, додуше и не го обвинувам Касиљас до толку колку Перез, јас да бев на негово место какви кланови, влегувам во соблекувална и ке казнам се по ред кој не го прави она за што е платен, Касиљас даваше информации надвор од клубот на новинари, колку и да е легенда на клубот ова е аматеризам, па во Кумановска перална кога ке се договори нешто да е работна тајна па не се кажува надвор од пералната, а не во клуб како Реал, додека Анчелоти тактички е најзаостанат тренер, секаде каде што ке треба тактиката да е во прв план ке бидете уништени, додека за Мурињо неми се ни зборува за тактиката кога на сите им е јасно што може се тој да измисли.

Каков тренер пуштивте ради хировите на Касиљас, додуше и не го обвинувам Касиљас до толку колку Перез, јас да бев на негово место какви кланови, влегувам во соблекувална и ке казнам се по ред кој не го прави она за што е платен, Касиљас даваше информации надвор од клубот на новинари, колку и да е легенда на клубот ова е аматеризам, па во Кумановска перална кога ке се договори нешто да е работна тајна па не се кажува надвор од пералната, а не во клуб како Реал, додека Анчелоти тактички е најзаостанат тренер, секаде каде што ке треба тактиката да е во прв план ке бидете уништени, додека за Мурињо неми се ни зборува за тактиката кога на сите им е јасно што може се тој да измисли.
Истово го викав и јас кога кажаа дека ќе замине ... реков јас ќе го бараме ама се инаетеја повеќето демек Анчелоти бил класа тренер , можда е за во италија ама овде е друг фудбалот .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom