Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
сликава плаче за Супермен наметка на грбот.:D
Истото го помислив кога ја видов првиот пат :ROFLMAO:
14810899.jpg

Најверојатно Фергусон ќе излезе со појачана средина од типот

Џонс - Керик - Клеверли

пред нив ќе играат во нападот Руни, Перси и Валенсија, последниот со улога да го притиска Роналдо. Одбраната не им е нешто појака од нашата со оглед на тоа дека доколку ги притиснеме појако киксаат ко луди. Тие имаат проблем со екипи кои играат на посед (Барса), со што не прави нас екипа која им одговара на нивниот стил на игра бидејќи ние не сме баш најстабилни во градењето акции. Јас би излегол со Модриќ - Кедира - Озил, ама сигурно е дека ќе играме со Чаби, за добро или лошо ќе видиме.

Исто така мислам дека Манчестер ќе играат подефанзивно и ќе чекаат на контри отколку да пробаат да ни парираат на средината. Ки мен од нивна страна е Керик. Една лепенка на него и ќе им го отежнеме градењето игра, а со тоа и ќе ги натераме да се бранат. Имам некое гадно чуство дека Арбелоа ќе биде силуван од Евра и Руни по таа страна. Толку од моите погледи за утакмицата.

Мора да извадиме на утакмицата добар резултат, односно да не примиме гол. Се друго е фејл и ќе биде многу заебано кај нив дома (captain obvious).

Со Смолинг или Еванс 4ката... :icon_lol:

Настрана заебанциите, Еванс е многу јак играч. Мислам како втор стопер, со Видиќ како негов коректор ќе биде тежок за минување.

п.с. Апел за Drain да стави аватар, да не гледам прашалници повеќе. :D

Drain, не верувам дека Валенсија ке игра...
Ја сум 100% сигурен дека ќе игра. Ферги не е од вчера, а и предобро го познава Роналдо. Ќе иде на негово удвојување со Рафаел и Валенсија.

Настрана заебанциите, Еванс е многу јак играч. Мислам како втор стопер, со Видиќ како негов коректор ќе биде тежок за минување.

п.с. Апел за Drain да стави аватар, да не гледам прашалници повеќе. :D
Ајде важи, дај предлог.
Drain, не верувам дека Валенсија ке игра...
Што му е?

Ајде важи, дај предлог.
Што му е?

Не му е ништо, не игра во потребната форма за дуел против Мадрид... Или Јанг или Нани ке ги пушти по таа страна, јас би кажал Јанг, дека многу помага на десниот бек дефанзивно...

Не му е ништо, не игра во потребната форма за дуел против Мадрид... Или Јанг или Нани ке ги пушти по таа страна, јас би кажал Јанг, дека многу помага на десниот бек дефанзивно...
Ќе игра на карта физичка способност, и мислам дека ќе стартува пред Јанг/Нани.
Секако кој и да игра на таа страна главна окупација ќе му биде да го следи Роналдо, и да помага на одбраната отколку да се ориентира целосно кон напад. Ќе видиме во среда, дотогаш кулирај. ;)

Не знам зашо, ама имам такво чувство дека ќе одиграме најдобро до сеа, секако добра солидна победа. Ќе видиме у среда дали сум во право, again & again :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom