Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ТОПКИ
Фудбалерите на Реал сеуште не се излезени на терен, но покрај аут линијата се загрева Албиол. Никој сеуште не знае зошто, ова не било до сега практика. Дали е ова некоја „финта„ на Моу? И нас не збунува акцијата на аут линијата, спринт од 40 метри, па лесен трк, па пак спринт. Албиол сам на Сантјаго бернабеу. !?

ТОПКИ
Фудбалерите на Реал сеуште не се излезени на терен, но покрај аут линијата се загрева Албиол. Никој сеуште не знае зошто, ова не било до сега практика. Дали е ова некоја „финта„ на Моу? И нас не збунува акцијата на аут линијата, спринт од 40 метри, па лесен трк, па пак спринт. Албиол сам на Сантјаго бернабеу. !?

абе тој со фризурата ништо чудно ако се загревал, чудно е Арбелоа... :pos:

"I wonder who will win tonight.Hmm "
larissa-riquelme-9.jpg

"Real Madrid are in good form though, leading by five points to Barcelona. But they've won only once against Barcelona in 11 games."
paraguayan-beauty-larissa-riquelme-133196.jpg

"Nahh, I'm f*cking around. Of course they (Real Madrid) will win"
article-1278334579838-0A5110F9000005DC-878728_414x538.jpg

- (After 00:00h tonight) "Told you"

Larissa+Riquelme+004.jpg

Инспириран сум за победа вечерва :)

Официјално:

Casillas, Altintop, Ramos, Carvalho, Coentra, Xabi Alonso, Pepe, Lass, Cristiano, Benzema e Higuaín.

Di María está descartado, obviamente. No estaba para jugar

Ди Марија нема да биде ни меѓу резервите. :/

Lass podría ser el lateral derecho y Altintop parte del trivote. No lo sabremos hasta que empice a rodar el balón.

Лас би можел да игра десен бек, а Алтинтоп во средина..

Lass podría ser el lateral derecho y Altintop parte del trivote. No lo sabremos hasta que empice a rodar el balón.

Лас би можел да игра десен бек, а Алтинтоп во средина..

Има го филнгот алтинтоп, оваа ако не се лажам му е 3-4 утакмица воопшто во реал, и одма против барса, и средина има да биде 100че мапе :)

повеќе го сакав оној што го пишав претходно, но интересно е и ова.

ми се допаѓа експериментов, ма да Карваљо нема утакмица 4 месеци... ќе видиме.

Хала Мадрид!

Алтинтоп е пребавен за да игра десен бек,таму кје ни ебат мамата...за карваљо да не зборувам...според формацијава ќе играат дефанзивно,го нема ди мариа за да започнува контри,роналдо без марсело и ПЛЕЈ зад него не го бива а другиве се бавни...ај да видиме интересно ќе биде!!

Ај ако можете дајте некој линк преку Сопкаст ;)

Алтинтоп е пребавен за да игра десен бек,таму кје ни ебат мамата...за карваљо да не зборувам...според формацијава ќе играат дефанзивно,го нема ди мариа за да започнува контри,роналдо без марсело и ПЛЕЈ зад него не го бива а другиве се бавни...ај да видиме интересно ќе биде!!

Точно е дека Алтинтоп е бавен, али од него нема да се бара да се уфрла напред како Рамос, тој ќе си стои назад. Карваљо ме плаши што нема одиграно натпревар подолго време, иначе е добар технички поткован дефанзивец и сигурно сум дека би се снашол подобро отколку Варан, за Албиол да не правиме муабет.. Од цел овој тим, највеќе ми се допаѓа што Марсело нема да игра, не памтам кога последен пат во Ел Класико одиграл добро.

Ајт со среќа, Хала Мадрид !
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 21:54 ---
Ај ако можете дајте некој линк преку Сопкаст ;)
sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom