Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Casilla
Danilo - Naco - Pepe - Consentrao
James - Kovacic - Asensio
Lukas V. - Morata - Mariano

Немој само да излезе Асенсио со некоја забрана од лани :D

4+ , 2 koef. ставај цело к-15 таму и шта буде нека буде :D

Нека иде у пм Зидан, пак Мариано не е стартер. Човеков како се заеба што остана.

му било кажано дека ќе нема минутажа..сам сакал да остане, додека Љоренте отиде у Алавес или каде беше..

мислам треба да имаш малко памет покрај Бензема богот и Мората(кој е втор состав, а е подобар од богот) да бараш место...

му било кажано дека ќе нема минутажа..сам сакал да остане, додека Љоренте отиде у Алавес или каде беше..

мислам треба да имаш малко памет покрај Бензема богот и Мората(кој е втор состав, а е подобар од богот) да бараш место...

Па ако го мрзе на ладно да трча :) Убаво му е, не го ни викат а пари лапа, нешо како државно кај нас

Хамес другарот нека си фаќа патот..колку е јалав и самио не знае..

A da go izvadese bratot Kroos? Neko go stavi rezervniot golman mesto nego, nema veze i onaka vekje.
Vsuhsnost nemase veze uopste da pocne on ...ama aj Zidane si znae.

Пичичи беше зa нaјубaв гoл нaгрaдaтa?
Честитa некa му е :)

Асенсио :drk:

А Хамес нека не цвика што не игра. Против водоводџиеве и електричариве мртов, а не па против сериозни екипе. Прв допир очај, а физички е послаб од Робињо на 18 године.

Ситуацијата од Крос и Зидан вол.2 во тимот на тие дечките ми беше интересна..

Доби удар во носот со глава од противникот, пред очите на судијата, на 30цм, и само му сугерираше дека доби удар, без да треба да го извадат на носилки.....шваба бате.

додека дечките со бомбата...
14724477_1438458356183265_2541405117955847681_n.jpg

или не беше бомба :D

Го јадеме утре а?

Дечките победија на Кампот како што знам,и реми со Атлетико

биче интересно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom