Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев на ЛШ финалињата. Точно дека имаше најидеални шанси со што го прави горе доле најдобар од навалната линија, меѓутоа ги поеба сите што ги доби, со што ги стави во знак прашање двете титули. Среќа Рамос беше тука да расчисти ситуација.
Незнам кај виде толку добар перформанс. Караско на змејот беше подобар. :свиркам:

Па добро скоро цел меч водевме, па затоа и не дојде дотолку во кадар. Ама секоја топка лесно ја изнесуваше. Првата 100% шанса излезе од него. Прво фаулиран на работ на шеснаесетникот, па изведениот фаул од него беше скоро асистенција за гол, ама Облак одлично одбрани. После следеше голот, во кој учествуваше. Имаше неколку добри потези за контрите, тој исто му ја даде на Роналдо кога овој промаши ситуација 1 на 1, се на се одлично си изигра.
Минатото финале му беше лошо и општо сезоната му беше прва за прилагодување, ама пак се извади со победничкиот гол. Плус и голот во купот
Зборот ми беше си има ѕвезда за во финалињата, не е тој што поебува титули како што напиша, туку тој ги носи титулите.

Бејл ни беше најдобар играч у финалето, не знам што зборите.
Како споредба, изгледајте го финалето од пред две године меѓу Атлетико и Реал. Го гледав дента пред финалето, разлика небо и земја. У финалето пред две године беше убедливо најлош играч, не можеше играч да помине, како и цела сезона што ја изигра таа година. Сега конечно може да биде лидер на овој тим. Може го нема она лидерското како Роналдо, ама ипак. Физичката спремност му е далеку подобра од претходно, кога го направија како робот и не можеше да се движи, не можеше да пројде просечен играч. Сега е одличен и нема потреба од плукање, ако е за промашуење Роналдо промаши многу подобра шанса од Бејл.

Ас и Марка викаат дека Зидан го барал Коентрао назад. За втор бек е сосема солидно решение, плус има договор за уште 3 сезони, само ме плаши што многу се повредува.
А и моментално е повреден т.е. уште од април. Му предвидувале 3-6 месеци за оправување. (n)

Мислим дека скрши нога.
Коентрао е топ бек, штета што дојде у Реал у ерата на Марсело и што често се повредуе. Ја не памтим дека изиграл некоја ептен крш утакмица, ко што знае Марсело да се избаци од време на време. Ептен константен играч. Ама колку што се сеќавам замина зошто не сакаше да биде резервна опција, така да не веруем дека и сега би прифатил.

Коентрао е топ, само проблем му се повредите...не заборавајте дека 2014 финалето играше пред марсело на левата бековска позиција..

Иначе, да скршам ледот од summer 2016 transfers:

Se está hablando mucho de Pogba como futuro fichaje del Real Madrid y que pagarían más de los 100 millones por el francés.

James си растура на копа америка, штета ако го продадеме, има потенцијал, треба да му ја најдат позицијата во реал, и со Роналдо и Бејл да се уигра. Доколку Роналдо замине сезонава или па наредните, Хамес би можел наследник да му биде!

Jeро нов тренер на Реал Овиедо

James си растура на копа америка, штета ако го продадеме, има потенцијал, треба да му ја најдат позицијата во реал, и со Роналдо и Бејл да се уигра. Доколку Роналдо замине сезонава или па наредните, Хамес би можел наследник да му биде!

Извини друже, ама Роналдо си има наследник..и тоа 3 пати подобар од него..- Караско

Боље пичка е него Бадр Хари
https://www.instagram.com/p/-y93mxO85M/
https://www.instagram.com/paulasuarezg/?hl=en

Секако дека е :)

PAY-Cristiano-Ronaldo-on-yacht-with-Paula-Suarez.jpg

^^^ Ден пред тоа 5 пендраци на јахта, искачаат гласини дека е педер, нареден ден 5 пендраци и изнајмени фото модели на јахта. :tapp:

Лекција бр.4 Или биди поштен педер и признај си дека си Рики Мартин вол 2, или биди посветен љубовџија ко Караско

http://giphy.com/gifs/l3Ucu4baDoPdv8Jiw

He scores out of the pitch as if he is doing it on the pitch!!!

Ви честитаме змеју. Го освоивте најзаслужниот мјут во историјата на Кајгана :D

Real Madrid and Barcelona could be set to fight it out for Lazio’s ex-Blaugrana forward Keita Balde.

Balde came through the Barca academy but left in 2011 for a €300,000 fee, and has of late been offered back to the Catalans as he seeks a way out of his current club, Barca known to be in the market for a boost to their attacking options.

However, it’s reported that Madrid President Florentino Perez is due to meet Balde’s representative in Jerez on Friday, leading to suggestions Los Blancos are advanced in their pursuit of the 21-year-old.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom