Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лош почеток на натпреварот...добар завршеток на полувремето..ова промашувањето на бензема не му требаше..али он си знае..сепак мислам да беше ди мариа во игра при онаа контра ќе издупеше нешто и немаше да има гол..сепак Кака си е Кака..повеќе е тимски играч отколку индивидуалец како Ди Мариа..сепак добар натпревар у глобала..и ме радува голот на Кака..се гледа дека и нему му беше ептен драго..се надевам дека оваа сезона ќе биде конечно на ниво...Хала Мадрид !

kaka,ronaldo i benz имаат по еден гол и една асистенција...кој ќе биде men of the match??

мн статично играат,треба да им писнат да им дадат уште 2-3 гола!!

Игуаин влага сеа и гол дава. :)
--- надополнето: Sep 27, 2011 8:15 PM ---
Аоо Бензема изглеа ги еба препоните .

Аххх ојде Бензема..
--- надополнето: Sep 27, 2011 8:23 PM ---
ВАран одлична интервенција,ќе го бидит детево :)

Хамииииит Алтинтоооооп :D ДЕБИ!
--- надополнето: Sep 27, 2011 8:25 PM ---
Турска измена.
--- надополнето: Sep 27, 2011 8:30 PM ---
kaka,ronaldo i benz имаат по еден гол и една асистенција...кој ќе биде men of the match??

мн статично играат,треба да им писнат да им дадат уште 2-3 гола!!
Искрено би го прогласил Варан. :)

Честито победа. 15та година по ред како првиот натпревар на домашен терен од Лш го добиваме.

кака одгира одлично вечерва се освен она промашувањето ама ќе му простиме(пошто е џизс:D) и овоа дрвово себичњаков против хихон што игра добро само не беше лош и да го поздравиме дебито на Алтинтоп Таксин

супер одигран натпревар од страна на целиот тим..имаше мали киксови..ама сепак се помина во најдобар ред..ми се допадна играта што ја прикажавме и се надевам дека во иднина се така ќе играме..дури и подобро..за пофалба се Кака, Алонсо и Варане...според мене тие беа пред сите на овој натпревар...и се разбира мило ми е за Алтинтоп што конечно се враќа на терените..:)

Бреј.. уште Алтинтоп сега кога ќе ја свати тактиката... ни нема рамен :pos::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom