Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
неверојатно како преживеале после толку колнење последниве две неделиPorteros: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Defensas: Carvalho, Ramos, Arbeloa, Varane, Albiol y Nacho.
Centrocampistas: Özil, Xabi Alonso, Callejón, Di María, Khedira, Lass, Kaká, Granero y Altintop.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuaín.

Минатата сезона така даваа не интересен натпревар и навивачите на Манчестер знам се побунија и ја оклучија Ман незнам точно со кој играше,стварно незнам што е финтата со Отелул - Бенфика...За Канал5 разбирам, добра е утакмицата. Ама не сфаќам каков есклузивитет има Отелул-Бенфика која ќе ја даваат на Канал5+. Како можи да пропуштат Реал - Ајакс![]()
За Канал5 разбирам, добра е утакмицата. Ама не сфаќам каков есклузивитет има Отелул-Бенфика која ќе ја даваат на Канал5+. Како можи да пропуштат Реал - Ајакс![]()

Надежен еНе се тачни му го обновуваат договорот на Албиол![]()

Реал и Ајакс, вкупно 13 титули во ЛШ, а на Канал5 ќе даваат дебитанти во ова натпреварување.![]()
http://www.rojadirecta.me/ повелеле избери си кој сакаш.нешто линк..ово оно..да го гледам натпреварот вечерва..