Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре Марија дава гол бидејки следната у Ла лига нема да има прилика :)

Porteros: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Defensas: Carvalho, Ramos, Arbeloa, Varane, Albiol y Nacho.
Centrocampistas: Özil, Xabi Alonso, Callejón, Di María, Khedira, Lass, Kaká, Granero y Altintop.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuaín.
неверојатно како преживеале после толку колнење последниве две недели :icon_lol:

За Канал5 разбирам, добра е утакмицата. Ама не сфаќам каков есклузивитет има Отелул-Бенфика која ќе ја даваат на Канал5+. Како можи да пропуштат Реал - Ајакс:mad:

За Канал5 разбирам, добра е утакмицата. Ама не сфаќам каков есклузивитет има Отелул-Бенфика која ќе ја даваат на Канал5+. Како можи да пропуштат Реал - Ајакс:mad:
Минатата сезона така даваа не интересен натпревар и навивачите на Манчестер знам се побунија и ја оклучија Ман незнам точно со кој играше,стварно незнам што е финтата со Отелул - Бенфика...

Намерно така прават за повеќе гледаност да има Канал5, примети и минатото коло ја даваат Бате Борисов со Плзен. Зашто ако даваат исто интересна утакмица на Канал5+ гледаноста ќе им биде поделена, вака никој нема да сака да ја гледа Отелул-Бенфика и сите ќе го гледаат натпреварот на Канал5.

Реал и Ајакс, вкупно 13 титули во ЛШ, а на Канал5 ќе даваат дебитанти во ова натпреварување. (n)

Реал и Ајакс, вкупно 13 титули во ЛШ, а на Канал5 ќе даваат дебитанти во ова натпреварување. (n)

Па многу нормално кога е 15 пати поатрактивен натпревар.
--- надополнето: Sep 27, 2011 5:40 PM ---
Iker, Ramos, Carvalho, Varane, Arbeloa ; Khedira, Alonso ; Ronaldo, Ozil, Kaka ; Benzema

Official.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom