Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I can't belive !! МП да не е :uvo: ... да се даде таков играч......:nenene:

Надал ќе навива против Реал Мадрид
Шпанскиот тенисер Рафаел Надал вечерва ќе биде принуден да навива против својот омилен клуб.
Еден од најдобрите светски тенисери со сигурност најави дека ќе го гледа дуелот на неговата родна Мајорка против Кралскиот тим на Реал Мадрид.
Сепак покрај тоа што Надал одамна има изјавено дека е голем фан на Реал Мадид, вечерва тој ќе навива за клубот од местото каде што е роден, Мајорка.
Оваа вечер на Оно Естади големата битка помеѓу двата тима има двојна тежина, Лигата на Шампионите и шампионската титула во Шпанија, Кралевите мораат да победат за да го задржат чекорот со водечката Барса а домаќините исто така мораат да одат на добар резултат за да на крајот од првентвото завршат како четврти.
„Како мајоркист јасно е дека сум за Мајорка. Мојот тим игра за пласман во Лигата на Шампионите. За сите тешкотии кои ги има Мајорка тоа ќе биде фантастично постигнување“, призна поранешниот број 1 на светскиот тенис.
п.с-Кој го слуша него...Нека си тера работа со тенис..:toe:

Вечер очекувам од Кака солидна партија, од Игуаин исто така(гол/ови). Роналдо стандард да си е. Гарај чим е позади и Рамос десен бек одбранава ми изгледа перфектно. Според мене Арбелоа игра многу подобро како лев бек, така да останува Албиол да не демантира за тоа што го напраија веке и промашен трансвер.
Мој тип 1-3.

Тепаме вечер. Мајорка го прима за сите пари. Мој тип 1:4

Вечер очекувам од Кака солидна партија, од Игуаин исто така(гол/ови). Роналдо стандард да си е. Гарај чим е позади и Рамос десен бек одбранава ми изгледа перфектно. Според мене Арбелоа игра многу подобро како лев бек, така да останува Албиол да не демантира за тоа што го напраија веке и промашен трансвер.
Мој тип 1-3.
Jaс би била задоволна и со 1-0,само да победиме..Мајорка се ипак голема конкуренција,ама пак ова година и ние имаме подобар тим..:pipi:Само да не биде дамнешниот страв,кога Роналдо во 88 минута даде гол..Плачев од среќа,затоа што мислев дека ќе кикснеме...Не би сакала пак да поминам низ истото...:pos2::pos2:

Jaс би била задоволна и со 1-0,само да победиме..Мајорка се ипак голема конкуренција,ама пак ова година и ние имаме подобар тим..:pipi:Само да не биде дамнешниот страв,кога Роналдо во 88 минута даде гол..Плачев од среќа,затоа што мислев дека ќе кикснеме...Не би сакала пак да поминам низ истото...:pos2::pos2:
Уште во прво ке постигнеме гол, ако не и повеке. И во второ ке имаме 2 разлика, и после 1 гол ке дадат, ке се запалат дека можат уште, и при контра ке го примат и оп 1-3.:vozbud:
Играјте у кладилница вака дека ке биде, знам :pipi:

Севиља води. Мајорка ке напаѓа.

очекувам гол на Гонзало после долго време,да му дадат шанса на Хуанфран пошто типов изгледа е добар(ако е во составот),исто и на Бензема да му даде шанса и повеќе минути пошто ми се чини како за џабе да го купивме
ХАЛА МАДРИД!

Севиља води. Мајорка ке напаѓа.

Негредо голче. Уште него да го вратат за наредна сезона (плус крило и лев бек) и комплетиран е тимот за наредна сезона :pipi:

Него, ова со Ласс... се посигурен сум дека ќе си замине летово. Штом МП не му дава шанса, Ласс си оди, и ќе купуваме некого за таа позиција... 90% ќе биде така. :jaj:

Дупка е Негредо бе, само од пенали постигнува голови, што ќе ви е :pos:

Абе ај убаво да се организираме и да направиме маици Фан Клуб Реал Мадрид - Македонија.. сте за?

Абе ај убаво да се организираме и да направиме маици Фан Клуб Реал Мадрид - Македонија.. сте за?

Цццц апаши видоа кај нас и одма:):):smir:
Инаку ќе биде весело од 22:00. Севиља ќе тепа веќе 2-0 води, значи Мајорка ќе мора да оди на освојување бодови против вас

Инаку ќе биде весело од 22:00. Севиља ќе тепа веќе 2-0 води, значи Мајорка ќе мора да оди на освојување бодови против вас

Брат свака част за маиците.. ептен ви се добро испаднати.

:tapp::pusk:ај шетај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom