Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Страв ми е летово Бензема да не иде у Манчестер. Перез би можел да прифати 20мил за него, ако купи нов напаѓач

Читав оти Парехо иде 100% за наредната сезона. Ако иде нема да има место и за него и за Каналес, а ако остане и Гути и ВДВ........да не праиме муабет

Гути и Вдв ќе летаат... за Гути и не ми е толку криво. Никогаш не ми бил омилен.

Точно дека е генијален играч, ама е толкава мрза и се понаша како манекен што ме нервира кога го гледам. Знае да изигра вонсериски али еднаш-двапати годишно тоа.

А за ВдВ... лично повеќе би сакал Гранеро да иде. Дечкото не се докажа, имаше многу шанси. Сеа знам ќе речете ни Чави не бил тоа што е, ама мислам дека на Гранеро толку му се можностите.

Но пошто нема шанси да го шитнат Гранеро, ќе лета ВдВ. Сеа доколку не се вратеше Парехо тоа ќе го сметав за лош потег, но вака држи вода.

Почнуваме ли конечно да играме со наши деца..... :)

Нема шанси тоа, пак младите ке бидат резерви. Јас би сакал полека да има првотимци од младинците али тешко тоа во сегашниот состав. Би било добро барем повеќе да играт младиве.Хуанфран десно крило,Парехо плејмејкер, Каналес полушпиц/крило, и би сакал да се врати Паланка, баш убаво изигра минатата сезона, незнам зошто го пуштија на позајмица
palancaabidalvk7.jpg
:):)

Нема шанси тоа, пак младите ке бидат резерви. Јас би сакал полека да има првотимци од младинците али тешко тоа во сегашниот состав. Би било добро барем повеќе да играт младиве.Хуанфран десно крило,Парехо плејмејкер, Каналес полушпиц/крило, и би сакал да се врати Паланка, баш убаво изигра минатата сезона, незнам зошто го пуштија на позајмица
:):)

Добро сеа, неможе веднаш во прв состав да бидат.
Да добиваат шанса колку што Гранеро доби сезонава јас ќе бидам презадоволен.

Земи ја за пример Барса, која ја сметаат за екипа која најмногу дава шанса на младинците, и таму не стануваат првотимци веднаш. И тие го имаат Бускетс, кој е ист случај како наш Гранеро. Не игра баш нај нај, ама го форсираат.

Ќе има место за сите :)

Очекувам Бенз. да добие поголема минутажа против Мајорка... и веќе е време да дае некое голче....

Да влезе барем од 60 мин. ќе има голче од него:pipi:

Mоже да влезе и побрзо.....

Еве сега видов една изјава од Албиол.....не му бил денот....можеби правеше некои фатални грешки но со Мајорка ќе изигра најдобро....

Гути и Вдв ќе летаат... за Гути и не ми е толку криво. Никогаш не ми бил омилен.

Точно дека е генијален играч, ама е толкава мрза и се понаша како манекен што ме нервира кога го гледам. Знае да изигра вонсериски али еднаш-двапати годишно тоа.

А за ВдВ... лично повеќе би сакал Гранеро да иде. Дечкото не се докажа, имаше многу шанси. Сеа знам ќе речете ни Чави не бил тоа што е, ама мислам дека на Гранеро толку му се можностите.

Но пошто нема шанси да го шитнат Гранеро, ќе лета ВдВ. Сеа доколку не се вратеше Парехо тоа ќе го сметав за лош потег, но вака држи вода.

Шо му фали на Гранеро ај ? Не беше во форма последниве неколку утакмици па МП си го стави на клупа, некни со Осасуна си имаше свои потези, пример нафрлената на Марсело..Додава, креира акции. Добар си е.

ob1 не го викај така педерски каримчо:pos2:туку БЕНЗ...аиии сите сакавте да си оди зошто бил промашен трансфер, а сеа сакате да остани поради изјавата негова:tapp:

Не збори у множина...

Шо му фали на Гранеро ај ? Не беше во форма последниве неколку утакмици па МП си го стави на клупа, некни со Осасуна си имаше свои потези, пример нафрлената на Марсело..Додава, креира акции. Добар си е.

Рогови му фалат :)

Ок де... моја желба е тоа.
Најмногу сакам играч од Кантерата да успее во првиот тим, но мислам дека Гранеро не е таков.

Сепак ќе остане сигурно и наредна сезона па ќе видиме што ќе покаже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom