Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
bb[noone];3040088 напиша:
Вечер Овче Поле ќе игра без Ристич,Ќурчиев и Караџов..но сепак тука е Тодорович и се очекува неизвесна утакмица

Точно дека нема да играат Ристиќ (поради исклучувачката грешка) и Ќурчиев (причини кој не смеат да бидат објавени :))... додека пак за Караџов првпат слушам и мислам дека е само шпекулација, како што беше таа дека тој и Ќурчиев не се веќе дел од клубот...

Според мене прв состав ќе бидат

1. Младеновиќ Марјан
2. Караџов Трајче (доколку не игра, на негово место Ивковиќ Бошко)
3. Михајловски Слободан
4. Тодоровиќ Марко
5. Билбија Бобан

Точно дека нема да играат Ристиќ (поради исклучувачката грешка) и Ќурчиев (причини кој не смеат да бидат објавени :))... додека пак за Караџов првпат слушам и мислам дека е само шпекулација, како што беше таа дека тој и Ќурчиев не се веќе дел од клубот...

Според мене прв состав ќе бидат

1. Младеновиќ Марјан
2. Караџов Трајче (доколку не игра, на негово место Ивковиќ Бошко)
3. Михајловски Слободан
4. Тодоровиќ Марко
5. Билбија Бобан
Многу јасно дека ваа постава ќе биде а и е доста добра :helou:

Работнички - Овче Поле 85-61

Голема победа на Работнички, заслужена, одиграа со срце... Овче Поле одигра прекрасно под кошевите каде Билбија и Тодоровиќ беа несопирливи од Чековски и Хаџибулиќ... додека од бековите само Михајловски и Младеновиќ беа солидни... Одбраната на Овче Поле денеска немаше решение за разиграните Димитровски и Хаџибулиќ... се' што шутнаа за три поени погодија :nesvest:

Еве статистика http://www.fibalivestats.com/matches/5291/01/06/48/28Z4o9tAnvIg

Одлично навивање од CPB, можеби не беа во голем број, но навиваа без престан 40 минути... само не видов што беше причината што го вреѓаа претседателот на Овче Поле?- мислам дека тоа беше непотребно :toe:

Тоа е тоа, следен натпревар во недела со Фени Индустри во Свети Николе

Работнички - Овче Поле 85-61

Голема победа на Работнички, заслужена, одиграа со срце... Овче Поле одигра прекрасно под кошевите каде Билбија и Тодоровиќ беа несопирливи од Чековски и Хаџибулиќ... додека од бековите само Михајловски и Младеновиќ беа солидни... Одбраната на Овче Поле денеска немаше решение за разиграните Димитровски и Хаџибулиќ... се' што шутнаа за три поени погодија :nesvest:

Еве статистика http://www.fibalivestats.com/matches/5291/01/06/48/28Z4o9tAnvIg

Одлично навивање од CPB, можеби не беа во голем број, но навиваа без престан 40 минути... само не видов што беше причината што го вреѓаа претседателот на Овче Поле?- мислам дека тоа беше непотребно :toe:

Тоа е тоа, следен натпревар во недела со Фени Индустри во Свети Николе

DEFINITIVNO BESE NE POTREBNO I SRAMONO MOZAM DA KAZAM ZA CPB SE SLAGAM SO TEBE OKOLU TOA IANCE NAVIVANJETO BESE SUPER MOZAM DA KAZAM VTORA I CETVRTA CETVRTINA LIDILO BESE NA TRIBINA

DEFINITIVNO BESE NE POTREBNO I SRAMONO MOZAM DA KAZAM ZA CPB SE SLAGAM SO TEBE OKOLU TOA IANCE NAVIVANJETO BESE SUPER MOZAM DA KAZAM VTORA I CETVRTA CETVRTINA LIDILO BESE NA TRIBINA

Точно дека јако беше на крајот кога 5-6 минути ја пеевте таа Работнички ооо и натаму не ја знам :):):) и на крајот... а јако беше и кога снема струја хахаха

Ајде денеска одиме на победа, респект спрема противникот, но освен победа денеска, се друго ќе биде разочарувачко :vozbud:

Оптимист сум па ќе видиме... Лозари се гледаме у сала :vozbud:

nema potreba da bide razocaruvacko...feni si e feni...

Пак пораз ... Одлично навивање и на Овчари и на Лозари , фер навивање без вреѓање и ре-други работи.. Точен резултат не ми текнува сега ке дое Миле и ќе каже ...

WILD BOYS "Овчари"

Респект "Лозари"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom