mr.cornelius1
И ОНДАК ТО..
- Член од
- 1 ноември 2009
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 14
mzt skopje : ovce pole sreda 18:30h

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

, а потоа да се расправаш со навивачи на други групи кој им се смејат на Лозари, што имаш ти со Лозари?...
hahahhaa ok nema veze.....edna molba do moderatorot na grupava da go trgne klipov nad mene posto e rezil....vie na utakmica ili na kafe ste otisle be.....c c c c kako gi sednaleeee ne mi se veruva :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

), се друго си беше коректно... и може некој да ми каже што значеше транспарентот "Гого брату издржи"... разбрав дека некој ваш член паднал од мотор, друго незнам... ако може некој малку подетално да напише... :smir:Фала ... ова ми беше најголема желбаа![]()
МЗТ да ги убиеме !
![]()
Ja neznam so se palis sto ste tepale amateri ne mi e jasno
... точно дека за Овче Поле оваа победа во гости значи доста многу, но не треба да се дигаме во облаци оти сме ги победиле МЗТ Скопје, а знаеме тие во каква криза се, како на играчки, така и на финансиски план 
Гого е наше другарче кое имаше тешка сообрачајка со мотор....со верба во бога се надеваме дека за брзо време ке се врати со нас на трибина!!!МЗТ Скопје - Овче Поле 61-69... голема победа, но и заслужена на екипата на Овче Поле, цел натпревар беа во предност, но на крајот малку фалеше МЗТ да направи комплетен пресврт... Овче Поле поведе 15 разлика, па МЗТ направи 10-0 серија и намали на 5, па пак Овче Поле поведе со двоцифрен број поени, па пак МЗТ се враќаше во игра и се до крајот беше неизвесно... најдобри кај Овче Поле Небојша Ристиќ со 24 поени и 10 скокови и Марко Тодоровиќ со 16 поени и 12 скокови од кој 6 офанзивни...
Одлично навивање во текот на целиот натпревар од страна на ФА, браво и за тоа што немаше никакви навреди кон противничките кошаркари и цело време си навивавте коректно... освен пцуењето по судиите (што е нормално), се друго си беше коректно... и може некој да ми каже што значеше транспарентот "Гого брату издржи"... разбрав дека некој ваш член паднал од мотор, друго незнам... ако може некој малку подетално да напише... :smir:
Ja neznam so se palis sto ste tepale amateri ne mi e jasno