Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Очекувам победа против Атлетико и Ливерпул и барем достојно да се покажеме и простиме во ЛШ.
Ако ги тепаш нив две може и да не се простиш... ама првин да се тепа Атлетико, ја веруем у чуда, може ќе се поклопат коцкете не знаеш [emoji28]

Инаку вечерва многу ме разочараа ... Бев убеден дека ќе тепаат сигурно, а тие ептен разочараа, ќе им простим ако тепаат у недела [emoji4]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Не сум разочаран нит па изненаден од досегашнава авантура во ЛШ ако сум искрен, тотално пеколна група ни се погоди каде очигледно е дека Атлетико и Ливерпул се поквалитетни од нас, а Порто е незгоден противник секогаш и се знаеше дека немаше да биде лесно со нив.

Се гледаше вчера дека беа тотално без компас во прво, немаше никаква идеја и се гледа и заморот кај Леао, нема ич одмор откако се повреди Ребиќ и мислам дека тоа го потона последниве 2-3 утакмици.

За нас ЛШ е нешто ново, интензитетот кога последен пат игравме и сега не е ист, ние пред година ипол едвај почнавме да се приклучуваме на тој модерен пресинг што се бара во 2021 и оваа година во ЛШ освен за играчите ја гледам и како лекција за управата, да поправат некои работи за наредна година да сме поконкурентни.

Нека изгураат уште со Интер и да се вратиме посвежи и покомплетни од таа јебена репрезентативна пауза.

Фала курцу!

Она што го зборував за Сале дека годинава нема значителен континуитет иако ако гледам статистика ќе испадне дека е еден од играчите со најголема минутажа. Мислам дека тоа делумно се должи на фактот што нема никаква конкуренција десно и е прекомотен. Се надевам дека конечно ќе го видиме Месиас, ако не за друго барем ќе освежи по десна страна.

Флоренци се врати, така да изгледа него ќе го гледаме :)

Не знам дали се лигават поради татко му или навистина малиот Малдини покажува нешто екстра на тренинг, што до сега ни 1% не го покажал на натпревар.

Сега и Жиру го фали.

Не знам дали се лигават поради татко му или навистина малиот Малдини покажува нешто екстра на тренинг, што до сега ни 1% не го покажал на натпревар.

Сега и Жиру го фали.

Гарант е од оние што доаѓаат два саати пред тренинг и после тренинг шутираат слободни во темница

Сега и Жиру го фали.
Корнерот што го изведе во 90-та против Порто беше резил,не ми е јасно зошто не го пуштат на позајмица да добие минутажа,било чив син и да е тоа е за негово добро.

Сега и Жиру го фали.
Минатата сезона Леао во интервју изјави нешто као демек најмногу потенцијал од сите има Малдини малиот.

Јас мислам дека му фали баш она што му фалеше на Леао досега - континуитет. Леао е најмногу подобрен поради тоа што нонстоп игра на истата позиција (покрај тоа што изгледа некои мозочни вијуги му влегоа во погон), но за разлика од него дечково не може да ужива таков третман во моменталниов состав. Најдобро ќе беше да оди на позајмица но не во спал мал, таму дури и Коломбо гази. Најдобро негде во странство без тато мама, како на еразмус семестар да се исчеличи пошо реално е доста млад, сега наполни 20.

Најдобро негде во странство без тато мама, како на еразмус семестар да се исчеличи пошо реално е доста млад, сега наполни 20

Мислиш да се врати со суканици и да држи говори за падот на капитализмот .. :icon_lol:

Милан нуделе 3,5милиони а Тео барал 4 милиони......here we go again.
Ќе ги добие и ќе престане да игра фудбал

Нема да ги добие и ќе замине...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Го врза Зои, има да остане и да прифати било што. [emoji12]

0.5 е мала разлика и доколку тој не оди како другите да завршат слободни играчи и да добијат поголема плата во друг клуб тогаш ќе се најде средина. [emoji6]

Zlatni lugenca aj help malce...
MilanTv kako mozi da se najdi so pretplata negde ili piratski da se gleda ? Pod drvo i kamen go barem nemozam da go najdam...
P.s. so sinter gazimeee da znajte ne bidete skeptici tolku... :gjavol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom