Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нема ги добие шкендија сите карти. 10 000 до 15 000 максимум. Е тие може само преку мктикетс да ги пушти само за во тетово. Другите ќе бидат низ цела територија на македонија освен тие што следуваат за милан како гостин

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Vrska ti nema muabetot,ne moze na tvoja svadba drugi da ti go
napravat spisokot na gostite(mozebi kaj tvoja
moze) ..ama Ok ,ke vidime

Да се надеваме дека ќе ја преместат првата да се игра во Милано, па откако ќе ги наполнат до врв да спласне еуфоријата и да гледаме на раат фудбал

Да се надеваме дека ќе ја преместат првата да се игра во Милано, па откако ќе ги наполнат до врв да спласне еуфоријата и да гледаме на раат фудбал
Nadevajte se...

Od TV moze raat i prvata vo skopje da go gleash :D

Од каде ќе има карта од таму

Не ме чуди и повеќе фанови на Милан да има на стадион отколку на Шкендија

hahahah ova navistina e za smeenje :D

Mozebi za vas e normallno nesto vakvo zatoa :D

Баљисти шо се палите бе ко да е ваша управата на клубот.
Ве гледам со Вардар на Градски по колку ве има.35.000 ке наполнеле жими јајцава

И официјално првиот натпревар е во Милано. Ако обезбедат висока предност има шанси пола прв тим да отпатува за Скопје и останатите да се спремаат за 2 коло Сериа А.

Мора да се комплетира нападот до првиот натпревар. На 9 август пријателска со Бетис.

17.08 Милан - Шкендија
21.08 Кротоне - Милан
24.08 Шкендија - Милан
27.08 Милан - Каљари

@Клипче среќа беше во Романија да ги гледаш сега нема да најдеш карта за на градски [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дај да се договориме да одиме дента пред утакмицата пред хотел кај што ќе бидат сместени може ќе успееме да дојдеме до една слика или автограм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom