Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Подобар стрим не успеав да најдам,мене ми иде супер,пробајте си и вие

http://premier--streams.info/channel4.html
--- надополнето: 24 октомври 2012 во 20:42 ---
Braida is in Amsterdam now to watch Toby Alderweireld in the match between Ajax and Manchester City.
Нека не го следи за џабе скап е за нас. ;)
Браида со својата наркоманска фаца не ќе да е у Амстердам за фудбалери:pos:

Кажете му на Хоакин дека скокна Феликс, нема потреба да го турка :icon_mrgr:

П.С. Ачерби, мајката во пичката да ти ја ебам !

Не беа многу лоши ова полувреме , ел шарави таа да ја погодеше и се ке беше по друго , а ова со пеналот немаше врска незнам од кај измакна пенал цц! ај у второ сеа напуни ги шо ги ебам !:D

Еве малку статистика од мене:

Игравме со Јувентус во купот 90 минути регуларно беше 2:1 за нас ама во продолженито јуве израмни на 2:2. Тогаш се буневте и противевте дека Месбах игра прва постава :)confused: или влезе подоцна) и го пцуевте а коа постигна гол :„Браво царе“. Чувствувам од внатре Констант денеска ќе не изненади но останува да видиме.
Mоре ме пресмеј ти не си точен бе :pos:
Јака статстика.Инаку, од кај знајш дека за Мезбах пишевме браво царе тогаш, ко натпреварот беше пред една година, а ти се зачлени на форумов пред еден месец :pos:

И најјак си со то: Пред статистика пишува малку!

Реално немаше никаков пенал,судиите и на 2-3 пати досудуваа сонмителни фаули...
Добра игра на Ел Шарави и Пацини но нема кој да им дава топки,друг со бел бунбар е Мексес и Шиљо другото слабо... Амбро е дното,заедно со копалоно Констант,Монтоливо е друг во репрезентација дтуг кај нас копиле наркоманско...Урби не ни се виде...одбраната на 2-3 пати кога напагаше Мала преку контри отидоа до гол и го оставија на иско сам на 16 метри...
Инаку Иско е играч кој ни е потребен како леб...
Ај во второ се надевам на Пато место Пацини да напрај некоја добра контра заш овој нема сила за тоа...

Ова е поставеноста на играчите и не делуеше многу лошо само потребни се неколку измени у второ полувреме...​
Амелија
Мексес - Бонера - Ачерби
Де Шиљо - Монтоливо - Амброзини - Констант
- Емануелсон -
Пацини - Ел Шарави​
Емануелсон го немаше цела утакмица освен еден пас до Шарави... или нека го ваѓа у второ или нека го преземе местото на Констант а Констант да излезе.​

Пато нека влезе место Пацини пошто џабе игра братот, ако не трча ко Шарави да прими топка ништо не прае, нема никој да му намести на тацна пошто умре времето коа таквите напаѓачи функционираа у Милан...​
Амброзини 4 изгубени топки од невнимание 2 освоени...

и на судијата да му ја ебе цел фан клуб жената, тоа врска си немаше со пенал, ни самиот играч не се бунеше!
бтњ... Мексес цар, фали ваков лик на терен (сеа тоа што може да остае на цедило у било кој момент нема врска) :D

Само нека си ги сменат позициите​
Де Шиљо -Констант- Амброзини -Емануелсон​
Монтоливо​

Ова е поставеноста на играчите и не делуеше многу лошо само потребни се неколку измени у второ полувреме...
Амелија​
Мексес - Бонера - Ачерби​
Де Шиљо - Монтоливо - Амброзини - Констант​
- Емануелсон -​
Пацини - Ел Шарави​
Емануелсон го немаше цела утакмица освен еден пас до Шарави... или нека го ваѓа у второ или нека го преземе местото на Констант а Констант да излезе.

Пато нека влезе место Пацини пошто џабе игра братот, ако не трча ко Шарави да прими топка ништо не прае, нема никој да му намести на тацна пошто умре времето коа таквите напаѓачи функционираа у Милан...

Амброзини 4 изгубени топки од невнимание 2 освоени...

и на судијата да му ја ебе цел фан клуб жената, тоа врска си немаше со пенал, ни самиот играч не се бунеше!

бтњ... Мексес цар, фали ваков лик на терен (сеа тоа што може да остае на цедило у било кој момент нема в
рска) :D
Mekse dobi karton za prigovor.
So eden pogrub statr ovaj ludiov sudija ke mu pokazi crven...pa i dosta kartoni dobivme vecer za bezveze.
Montolivo,Konstant,Mekses a kaj niv nieden

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom