Добро значи пак ќе речам, до кога со Амбросини? Мезбах?Емануелсон?Робињо?Макси Лопез?Сидорф?
До кога вака ќе биде во тимов, до кога раководството на тимот ќе не ебе? До кога? Не ми е јасно, Берлускони барал стадионот на Милан да се вика Силвио Берлускони.Хаха, па чекај бе човеку, од кога причина бе алооо? Ради тоа шо парите ги чуваш ко демек сто животи ќе имаш ? Ради тоа шо ни носиш играчи од типот на Мезбах и Макси Лопез?
До кога Галијани ќе не прави будала? Седи таму на трибините и гледа дека тимов се мачи, дека нема играчи шо можат да го кренат тимов на нозе, нема играчи од средина, од одбрана а вели „Ние сме најсилниот тим во Италија.Нема потреба од нови играчи“.Чекај бе ало, што ти е? Кој играчи имаме во тимов? Кој шампиони ги имаме? Добро, Боатенг, Ибра, Силва, Абате, Пато, Мексес се слагам, ама немој да ме јебеш бре, со Мезбах ли ќе освојуваш Лига на Шампиони? Со Емануелсон ќе освојувате? Со кој ќе освоите Лига на Шампиони.
Ме интересира дали навистина сте толку РЕТАРДРИРАНИ?
И слеп човек ќе види дека Бонера е кур невиден на теренот, незнае кај е.Прочитав една изјава на Галијани. Вели вака: ЌЕ бидеме без Бомел против Удинезе, ама не сум загрижен, тука е ОДЛИЧНИОТ Амбросини!
Кој одличен Амбросини кој кур?? Се разбирате ли малку од фудбал?
Ни требаат играчи од типот на Сисоко, Хандовиќ за голман, Тевез, Диара, Давид Силва, Пасторе.
И се додека Берлускони останува во Милан нема да освоиме Лига на Шампиони.А за Серија А, со ваква конкуренција, третото место ни е загарантирано!