Stallion
Папион __ •°
- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 1.150
- Поени од реакции
- 913
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Саше дај бе не се губи.Па за неблагодарните најдобро е Џампаоло да се врати бидејќи не заслужуваат ништо повеќе од тоа.
Јас не знам кој е тој тренер што ќе направи многу повеќе со Милан и играчите од ова што Пиоли го правеше и го прави со Милан.
Но знам дека доколку навистина дојде до промена на тренерот во Милан многу брзо ќе почне да ги јаде каење тие што бараа да се смени Пиоли и со солзи и мрсули ќе го бараат да се врати.
Обожавам суштински аргументи и неисцрпни образложенија со тематско содржинска поента кои потенцираат јасен исказ.
за неблагодарните
не заслужуваат ништо повеќе од тоа
многу брзо ќе почне да ги јаде каење тие што бараа да се смени Пиоли и со солзи и мрсули ќе го бараат да се врати.
Само што ако влага у прв тим сега, ќе игра место Кјаер.Габиа ќе го забетонира Тиао не на клупа, туку на фрижидерчето за вода ќе седи како Биелса
Само што ако влага у прв тим сега, ќе игра место Кјаер.

Таман работа бато мој, си праиме муабет само, нема потреба од сестри, мајки и коментирање на состојба на умот.Муабетот ми е многу повеќе покажува од Тиао, не кој каде ќе игра, ама ок, ако сакаш еве ќе се грабмеме и ја и ти во фан клубов, ќе си поминеме на редот.