Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Itoa kako vredi 20m igrac sto go renda Juve redovno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последни информации е дека се договориле со Леао да ја платат казната на спортинг и плата 5 милиони да му дадат. Океј договор.

IMG_20230407_115006.jpg
Ovie se junacite sto deneska se ocekuva da ja pobedat Empoli
Ke bide horor vecera izgleda

Барем се надевам дека нема Емполи да ги добие во трка и дуели.

А си помислив после Наполи дека е време за еден лесен натпревар пред полни трибини.

Мора да се тепа Емполи у пм, мора да се врзат 3,4 победи во лигава не смеат да не бидат топ 4, ако завршиме топ 4 и да не поминеме ЛШ очекувам солидно меркато, конечно да се појача екипава.

Јебем ти и тим и играчи ако треба да им се тресеме на Емполи....

Тимов го продолжува од лани трендот дека играат како што знаат само у битни утакмици и против големи екипи...

Со вакви тимчиња како Емполи играат како да играат позади зграда, никаков жар и емоција...

За тоа се криви играчите али и Пиоли мора да ги мотивира и против вакви екипи.

Неможе да ги тепаш Наполи у гости со 4-0 а да се тресеш од Емполи, значи играчите можат и знаат е сега натерај ги да сакаат.....

Заебан период е малце, овие утакмици пред ЛШ дуел ми се најзаебани, мислам у ваа ситуација може тим од Серие Б да не тепа :D

Ајмо Ориги и Ребич дајте по некое голче, па не сте толку умрени мамето ваше...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Симеоне им се повреди на Наполи а Осимен не се знае дал ќе биде спремен за со нас... башка го умре овој Кварацкелиа цел натпревар изигра, алал нека му е [emoji16]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Neznam zosto CDK ne go igra na mestoto na Pobega ili Rebic, ne mi e jasen nekoas me napnuva da mu ebam kelavicata, on i onaka krevok e ke go dootepas u psihata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom