Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Летоска една чистка нека се направи почнувајќи од Леао кој очигледно нема да продужи,после тоа Ориги, Ребич и тие 50 миљона што им се буџет и ќе имаат блиску 170-180 миљона за трансфери...

Тоа е доволно да се купи добри лево и десно крило, средина одбрана и напаѓач...

Мада оваа новата формација без крила ми мириса дека можат да идат на варијанта да не купат замена за Леао и да играат без крила....уште тоа му фали на тимов....

Каков промашај од меркато беше ова, кој би рекол.

Најголемиот трансфер никаков учинок, можеби и очекувано, ајде за него може да се каже дека е инвестиција за иднина, може да се прогледа низ прсти.

Следно Ориги, 0 учинок 0 импакт на екипава а зема голема плата, од овој нема да можеме да се отарасиме, башка што е склон на повреди.

Вранкс 0 учинок, Пиоли е неверојатно тврдоглав човек, можеби и му е наложено да не го игра поради одредени активирања на клаузули за пернаментен откуп.

Дест... шта речи..

Едино Чиао е погоден, али многу лесно можеше да гние на клупа доколку немавме таква криза, што покажува колку е старомоден и тврдоглав Пиоли. Зашто да не добиваат шанса млади играчи зарем толку ни е лош скаутингот, веќе години наназад се купуваат таленти и се заглавуваат во Примавера тимот.

Зарем ако му се дадеше шанса на Траоре на местото на Ребиќ ќе беше толку по лош од него? Не верувам.

Еве истото со Марко Лазетиќ, па неможе да биде полош од Ориги а со него имаш и флип сајд, може да разработи, можеби ќе добиеш нешто за разлика од Ориги.

Со Леао ситуцијата веќе личи на онаа на Донарума и Кеси, натегање... се по веројатно е дека ќе се продаде летово. Али ајде барем нема да го загубиме за 0 бидејки мислам дека ако не продолжи до јуни си оди летово.

Освен добро меркато ништо нема да не извади од гомнава.
Промена на Пиоли делува примамливо но нема некој тренер достапен што ќе биде несомнен апгрејд на Стефано. Можеби Матиас Јасли? Овој на Салзбург, преферира модерен прогресивен атрактивен фудбал, млад е, нема да кошта премногу и е долгорочен проект. Што мислите?

Џабе е било кое пишување на темава док не се изгради тој стадион и док не поминат 7-8 години од тоа за да си ги вратат парите Америте......

Исти сезони ќе имаме следни 15 години од шупља у празно, пробај да фатиш ЛШ а се друго ќе биде лото, како ланското скудето...

Тек после тоа може ќе го зголемат буџетот пошо ќе има пари самиот клуб, не дека они ќе инвестираат....

А моја претпоставка е дека кога ќе бидне стадионот тимов ќе биде продаден пак и Америте ќе си лапнат добра пара...

Господин Раде Круниќ на прес конференција со Пиоли во Лондон :cool:

Za Kerkez imaat nes buyback? Go gledam protiv Lazio zmija coece e

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да поминат вечер, па колку-толку да ја спасат сезоната.

Во првенство ќе се бориме со Лацио и Рома до крај на сезона. :facepalm:

Na Juve izgleda ke mu vratat 15 boda , uste potesko sega za top4 , kopuci os win win pozicija do top4 borba

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Освен што нема да го гледам Милан вторник/среда мене не ми прави разлика дали ќе фатат топ 4....со ланското меркато покажаа дека не ги занимаат титули, вложување у тимов и со ЛШ и без ЛШ нема да има....

Леао и онака ќе си оди, а фатиле ЛШ а не исти кур е.....тоа е.....за 15 сезони кога ќе ги вратат парите за стадионот Америте може и ќе се смени нешто :misticen:

Na Juve izgleda ke mu vratat 15 boda , uste potesko sega za top4 , kopuci os win win pozicija do top4 borba
Освен јувенташки извори ниту еден друг релевантен извор не го потврдува тоа. Тоа се истите извори што со години свршуваат на тоа дека на јувентус ќе му се платело А калчополи.

Za Kerkez imaat nes buyback? Go gledam protiv Lazio zmija coece e

Sent from my iPhone using Tapatalk

Немаат. Имаат право да ја израмнат секоја понуда што ќе ја добије АЗ.
Што значи ништо од Керкез пошто дур е Тео туе нема шанси да платат за него 15-20 милиони колку што се шпекулира дека ќе добие за него АЗ на лето

Bez razlika dali ke im gi vratat ili ne, nie treba da imame poveke poeni od Lazio i Roma, ako nemozat toa da go napravat ne ni zasluzuvaat LS.

АЈДЕ БЕ АРЕНА ПИЧКАТА ДА ВИ ЈА ЕБАМ ЧЕТНИЧКА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom