Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
изгледа решиле Гатузо со Бакајоко, најавен е да стартува утре

60204847_1760712387365756_8119964740597317632_n.jpg

Иначе Џенова има за што да игра против Аталанта, прво бонусот за Пјонтек од 5 милиони е врзан со пласман на Милан во Лига Шампиони, второ не им е обезбеден опстанокот пошто Емполи може да ги прерипа многу лесно. Jасно е дека се катастрофално лоша екипа, ама ако се стегнат како со Рома може да направат проблем за Аталанта.

Иначе Џенова има за што да игра против Аталанта, прво бонусот за Пјонтек од 5 милиони е врзан со пласман на Милан во Лига Шампиони, второ не им е обезбеден опстанокот пошто Емполи може да ги прерипа многу лесно. Jасно е дека се катастрофално лоша екипа, ама ако се стегнат како со Рома може да направат проблем за Аталанта.

Плус побратими ни се, оној Прециози чуек стана на грб на Галијани

Ja bi poveke Atalanta da razmisluva racionalno i da odluci dali gi saka parite od potencijalniot otkup na Kessie [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Подобри од претходниот натпревар или Фиорентина моментално е во многу полоша форма од Болоња. :unsure: После голот оставија Фиорентина да игра и ќе биде тешко ако и во второ продолжат така.

Сусо се извади со асистенцијата, а тоа претходно мораше да го погоди. :tapp:

Пред некoјa гoдинa нели имaвме еднo нaдежнo дете Гaнц штo беше прв стрелец вo Примaверa?

Зошто прашуваш за такви играчи за кои ни од дома не им знаат каде играат?

Пред некoјa гoдинa нели имaвме еднo нaдежнo дете Гaнц штo беше прв стрелец вo Примaверa?
Кј ти текнуе у вакви моменти на такви играчи, останал надежен... глеј гол да не примимо на крај па да се чешамо.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Потешките натпревари ги добија, отколку оние Парма и Удинезе што не можеа да ги победат. Со 4 бода од овие немаше да чекаат услуга од лоповите.

Уште еднаш покажаа дека не знаат како во напад, милион пати не искористија грешка на играч на Фиорентина. Ние да бевме од сите тие шанси ќе примевме гол од било која екипа, а може и два.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Кј ти текнуе у вакви моменти
Кј ти текнуе у вакви моменти на такви играчи, останал надежен... глеј гол да не примимо на крај па да се чешамо.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Јуве ке ни нaпрaви услугa и ке ги тепa Атaлaнтa следнoтo кoлo и ке имaме ист брoј нa пoени нo пoрaди тoa штo имaме пoдoбaр скoр прoтив Атaлaнтa,дoмa изигрaвме 2:2 a тaму ги тепaвме 3:1 и ке бидеме пред нив.
Нo кривo ми е штo oд детевo не испaднa ништo.

Ako ocekuvas Juve da ni prai usluga ne znam sto da ti kazam , tie protiv nas igra kako da e finale , a znaeme kako e odnosot na Juve so Atalanta .
X na toj mec e najrealno i dovolno za Atalanta da ide CH L .
Izbega vozot za Milan

Dobro prvo poluvreme, vtoro rutinski iako mozese da dademe uste eden. Dva lesni protivnici uste ni ostanuvaat , mora da gi tepame i da cekame kiks.

Ако не лоповите тогаш Киево, Наполи и Емполи [emoji38]
Ама нашите прво мора да ги победат овие две до крај.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom