Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Оти бе не го игра Емануелсон лев бек денеска ..? И така десен е Бонера (дефанзивен бек), или подобро речено недефиниран бек :pos:

Дет ис д онли стјупид мистејк тудеј :)

, или подобро речено недефиниран бек :pos:

Немој така бе, Бонера ти е мултинаменски... поради големите квалитети човекот може да игра десен, лев и централен бек... фактички он може да ја држи цела одбрана, затоа и го чувамо во тим... ако треба играч во одбраната тој е туе спремен да заигра на било која (само да игра)... :icon_lol:

Господ нека ни е на помош вечерва.

Да се надеваме дека Бонера и Антонини ќе се повредат на загревање ако не двајцата барем еден од овие да се повреди ...

Ми мириса дека Пато ке си оди.незнам зашо.

Ке качам само едно ,, Алегри еби си матер што ми ја расипа вечерта,, .Како можеше 2 трупа да наредиш во обрана со Емануелсон,Одо и Сократис на располагање,усте ли не ја научи лекцијата треба ли 20 кола да поминат да видиш дека Анте и Бонбонера не се за во МИлан.

лелелелеее немам видено поплачипичкарска екипа од овие еј само паѓаат и се жалат :tapp:
Во второ Меркел надвор Емануелсон на негово место и Пато место Касано.

Симоне ПЕШЧЕ влезе :pos2: Некој пешљак овој е изгледа,им се еба мамата на нашиве со раширени ноѕе ќе им влага у клизач :pos2:

Меркел некако изгубен е денес, али и тој не е машина игра цело време а има 18 години само, плус и некако опасно стартува а има жолт картон... најдобро е да го сменат во второ и Пато нека влага!

Слабо прво полувреме, нема кој акција да започне, Јепес дели дирекни топки до нападот средината никаде ни ја нема... Меркел само што е активен ама доста греши, и прае непотребни фаули... ако не излезе мириса на црвен.

Сократис место Меркел, Силва да иде средина ка последните 2 утакмици што си играше
Емануелсон место Ван Бомел, нигде го нема него...
Пато место Робињо.

Меркел многу групо игра. Мислам дека сега ќе излези само заради да не добие црвен картон, а на негово место Емануелсон. Штета што не помина она додавање од Ибра до Меркел после контрата што ја направи Робињо.

Меркел мора да излезе зошто убеден сум дека ќе наседне и ќе добие 2 жолт.
Пато најдобро е да влезе сега на полувреме место Касано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom