Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар клип, не сум знаел дека е толку добар во ова..

пс: #11591 и #5886 хаха

заштитен знак му е него ножичката бе,по тоа беше познат додека играше домашно првенство, а и сега во светски размери негов е патентот:pos2:
една атрактивна ножичка на интер да им опне во 2 коло и им го палам фан клубот :pos2:

Да го вработиме да ни го прави составот а Milanez ? :)

Во колку саат играме денеска и ќе има ли некој стрим да глеаме малце...да го глеаме Марко Сторари хаха

Стрим имате на www.acm1989.bloger.hr , www.acmilan-serbia.blogspot.com ! А иначе џабе ова што збора за Роналдињо дека нема ништо више од него ... ја искрено мислим дека ако тој сака да изигра на највисоко ниво ќе изигра, едноставно тој е МАЃИОНИЧАР со топка!!! и за крај секако.......................FORZA MILAN!:vozbud::vozbud::vozbud:

BTW: кога ќе дебитира Klass?

Фавали игра десно крило хахахахах, уби ме мајко!

:pos2::pos2:

многу некако по средина форсираме, така беше и на претходните мечеви.. Треба малку повеќе работа по страните, таму да се организира играта...
Иначе добри ни се дресовите!

Кој е овој Ди Џенаро што игра прва постава,дај молим те од кај се овие играчи сакати .

Знај дека еден од тие младите ке изигра страшно оваа година(мислам на Оду,Ди Џенаро,Абате и Хармони)

играва ни е смешки

не надиграа во секој поглед Кардосо, Савиола и Милито
одбранава некако слабо само Неста се труди али не ми се свиѓа ништо
нападов наш катастрофа, а Бориело дрво невидено ако вака игра сезонава клупата не му бега среќа Хунтелар што го зедовме ама фалат уште како што гледам
срединава не поврзана

незнам што да речам одсем страшно безвезално играме во првово полувреме и само Сторари не спаси да не примиме гол

ова Милан:kesa:

мора да се оправат до почеток на сезона

Знај дека еден од тие младите ке изигра страшно оваа година(мислам на Оду,Ди Џенаро,Абате и Хармони)

Aбате на сите утакмици што ги гледав на Милан до сега се покажа одлично би требало сезонава да се бори за првиот тим а изгледа ќе има загарантирано место вака ако продолжи да игра,ја гледав малце утакмицава слабо некако се гледа колку ни фали плеј во играта незнам колку Роналдињо е спремен да изигра нешто мада не верувам.Сидорф дрвцето зашто не игра?
Пато волку слаб не сум го видел да игра незнам што е работава,штета што неможе Клас Јан да дебитира на оваа утакмица

Слаба игра. Какви одлични центаршутеви не искористани. Бориело слабо преде, ем бавен ем некои грешки направи, и во напад не успеа да реализире центаршутот. Пред крајта се подобрија малку, ајде повеке срека во второто полувреме и да падне некој гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom