Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас се извинивуам али изливи на емоции во постови кои ги прават истите безсодржински се бришат, прееска на темата за Интер 20 ги избришав, такви се правилата, да не испадне нешто дека Милан е во прашање па затоа .
Уживајте во остатокот од мечот . :smir:

едит : Земен е во предвид предлогот на Смерт, таквите постови на темата за утакмицата .

Еве само гледајте како игра Милан без Кака и Гатузо!!!!!
Втор пат вака годинава и втор пат катастрофа!

:cry:

едно сасмо не ми е решено да плачам или да плачам цццццццццццццц што е со одбрана ај да почнеме од абиати КАМЕН дајбоже од др утакмица дида да брани каладзе па да играше калач у одбрана боље ќе изиграше емерсон амброзини ај да не го продолжуам постот доста е што стигнав до емерсон!

ЕДИТ: ЈАс ова више не го гледам ако не влезе шева во 2ро полувреме ама одма на почеток итоа на место на емерсон ќе го исклучам тв-то

Пирло и Амбро играа првите 10мин, снемаа кондиција. Емерсон глуп ама подобар од овие. Исто и Рони снема кондиција, а одбраната не ни е била полоша во последните 103год. Стај Шева и Пипо и моли се да добијат сила средните играчи инаку лошо се пише.

Топ, полошо неможе да биде!
Одбрана немаме, среден ред уште помалку,
Ке не декласираат на жалост.

Овја Амброзини ДРВО НЕВИДЕНО поглуп чуек неам видено....па ова цела одбрана СЛЕПЦИ и после не знам како сакаа да зема скудето ако не зема млада одбрана....толку од мене !Веруам ќе се сложите со мене од ова што го кажав!:toe:

Добро е... очекувано :icon_lol:
Амбросини да го дадеше и ќе беше се на место, ама од колку близу промаши, потешеко беше да промашиш него да погодиш :nesvest:

Емерсон одма АУТ, Шева нека влезе... а кај 80та и Пипо

Одбранава ни е решето...Левата страна као да е празна! И тоа што примивме 2 гола со глава докажува дека централните ни се....
Ај јас верувам дека може нешто да се смени во второ полувреме... Ипак надежта последна умира! :)
FORZA MILAN!!!!

Гледам и не можам да верувам од која екипа губиме:

Koи се тие бе:Григера,Молинаро,Манингер,Марчисио,Де Чеље. Од кога станаа фудбалери незнам..:jaj:

Дел Пиеро - Мамата негова, нека оди во театар во корпродукција со Ризоли :nerv:

Малку за нашиве: Амбросини-зијан во тимов.
Одбраната -КАТАСТРОФА, па овоа Абијати топка не фана.
Емерсон- сеќавам ако не го извадат ке добие црвен.

Роналдињо и Пато сега за сега најдобри..:helou:

Амбро мн слабо заедно со Пирло..Емерсон беше подобар..Шева не го очекувајте прво Пипо ќе го стави па Шева после можеби..одбранава е многу слаба да играат Неста со Каладзе ќе биде добро а сега и со Тиаго Силва ќе биде топ.Едно кажано Милан тешко без Гатузо и Кака мн тешко.

Амбро мн слабо заедно со Пирло..Емерсон беше подобар..Шева не го очекувајте прво Пипо ќе го стави па Шева после можеби..одбранава е многу слаба да играат Неста со Каладзе ќе биде добро а сега и со Тиаго Силва ќе биде топ.Едно кажано Милан тешко без Гатузо и Кака мн тешко.
Не сега... идната сезона

Инаку ако не го извади до 60та Емерсон осеќам ќе добие црвен

Има време само да се стави уште еден напаѓач и повеке мотивација кај фудбалерите :buum:

Јас типував дека Милан ќе победи, ама... Иначе и јас не знам кој им се тие, Григера, Молинаро, Манингер, Марчисио, Де Чеље... срамота невидена...

Ајде 2ро очекувам да дадете 2-3 гола...

П.С. Откако ќе влезе втор напаѓач нели...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom