Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Денес послабо но заебана екипа се Брајтон. Среќа не потрефија некој од центаршутевите на крај. Одбраната уште еднаш покажа дека од нигде негде, без игра на противникот може да прими гол.
Ме загрижува што на периоди многу лесно ни презимаат посед на топка.
Мата веројатно и затоа влезе во игра, да поврзи но не се осети воопшто.
Исто ме загрижува периодот кој следувува бидејќи ќе мора да се ротира а немаме некој голем избор т.е. имаме на имиња но како ќе функционираат на теренот е друга песна.

Тој ван бисака ако може да се донесе јанг слабо на бек и алдервилд има клаузула од 25 милиони и решен проблем

Препријатно сум изненаден од Линделоф и тоа како игра последниов период.
Гледај го голот на Брајтон, кај го извлекоја од позиција, кај се лизна па и не се труди да блокира центаршут.. според мене не е материјал за Јунајтед, дефинитивно ни требаат појачувања во одбрана

Гледај го голот на Брајтон, кај го извлекоја од позиција, кај се лизна па и не се труди да блокира центаршут.. според мене не е материјал за Јунајтед, дефинитивно ни требаат појачувања во одбрана
Добро, не сте веројатно сериозни со ова? На сите можни натпревари се случува по сто пати еден од дефанзивците да излезе на играч а друг играч да треба покрие како стопер. Далот требаше да е поспремен.

Јас знам дека има фул хејт кон одредени играчи ама не се правете ќори на две очи.

Мекуш е џабе го правдате
стварно незнам као го добил прекарот ајс

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добро, не сте веројатно сериозни со ова? На сите можни натпревари се случува по сто пати еден од дефанзивците да излезе на играч а друг играч да треба покрие како стопер. Далот требаше да е поспремен.

Јас знам дека има фул хејт кон одредени играчи ама не се правете ќори на две очи.
Јали некој е слеп при очи, јали други натегнале светлорозеви цвикери :D
И не е хејт, јас напротив се радував кога го доведоа! Ама кога видов дека се сопиња на рамно, ми беше јасно колку е саатот.
Човекот си нема осет за простор, немојте за џабе да му давате такви карактеристики за кои ни он самиот не знае дека ги поседува!
Недај боже да го пратат некаде на позајмица, у некој Фулам или слично, ќе се изгуби од фудбалската карта!
Јас еве Видук го разбирам, човекот е едноставно негов фан и еднаш да исфрли топка од шеснаесет, за него ја одиграл утакмицата добро. Истиот осет го имав и јас за Битнер, корнеше човекот по неговата страна, ама осет за офсајд замки и сл јок, па морав по 3-4 пати на утакмица да си викам дека ете се случува секому да згреши:D.

Дали си ти сериозен со ова!? Линделоф е од рангот на Оши, Браун, Еванс и компанија.. во никој случај не е доволно добар за Јунајтед, ок знае да игра со топка, али дефанзива е камен.. напрај споредба на Линделоф со играчи што играле во Јунајтед ( Видич, Рио, Блан, Стам итн.) па после ќе прајме муабет..

Се слагам дека не притисна доволно за да го затвори центаршутот, особено кога знае дека Џонс му е позади. Да му донесат добар партнер, значително ке биде покорисен.

Јали некој е слеп при очи, јали други натегнале светлорозеви цвикери :D
И не е хејт, јас напротив се радував кога го доведоа! Ама кога видов дека се сопиња на рамно, ми беше јасно колку е саатот.
Човекот си нема осет за простор, немојте за џабе да му давате такви карактеристики за кои ни он самиот не знае дека ги поседува!
Недај боже да го пратат некаде на позајмица, у некој Фулам или слично, ќе се изгуби од фудбалската карта!
Јас еве Видук го разбирам, човекот е едноставно негов фан и еднаш да исфрли топка од шеснаесет, за него ја одиграл утакмицата добро. Истиот осет го имав и јас за Битнер, корнеше човекот по неговата страна, ама осет за офсајд замки и сл јок, па морав по 3-4 пати на утакмица да си викам дека ете се случува секому да згреши:D.

Ај ја дип сум му "фан", ама види останатиов фудбалски свет што вика. Но, ете, пази, ја не го правам Видиќ, само викам дека формата во последниот период му е значајно подобрена. А игра со пациенти како партнери. Ја ти гарантирам дека Линделоф нема направено 3-4 грешки по меч откако Мурињо почна да го игра константно, со што споредбава со Битнер ти е рупа.

Се слагам дека не притисна доволно за да го затвори центаршутот, особено кога знае дека Џонс му е позади. Да му донесат добар партнер, значително ке биде покорисен.

Ај ја дип сум му "фан", ама види останатиов фудбалски свет што вика. Но, ете, пази, ја не го правам Видиќ, само викам дека формата во последниот период му е значајно подобрена. А игра со пациенти како партнери. Ја ти гарантирам дека Линделоф нема направено 3-4 грешки по меч откако Мурињо почна да го игра константно, со што споредбава со Битнер ти е рупа.

Ова и јас не можам да го објаснам, никој не го прави Видиќ и Фердинанд ама моментално ни е најдобар штопер и треба да му се донесе партнер. Не може цел фудбалски свет да го фали а само на Кајгана да е на рангот на Еванс. Единствен дефанзивец што знае да изнесе топка а и да даде добро додавање до напаѓач. И јас го пцуев против Брајтон кога примивме два гола по негова грешка ама денес Далот требаше да си реагира кај Грос.

Далот еве неколку утакмици наназад после 65-70та начисто се губи. Со грешки со фитнес со све.

Далот еве неколку утакмици наназад после 65-70та начисто се губи. Со грешки со фитнес со све.
Далот и не беше планиран за цели утакмици. Барам не после почетните перформанси. Вчера присилно наместо Шо во последен момент влета.
Засега е или до 65-70 или од тоа време до крај.
И Јанг вчера на шкрги ги одигра последните 20 мин. Додека сме у потрага за централни дефанзивци, останавме и без бекови.

Аман бе далеку отидовте со критикиве :) Гледајте и уживајте малце во фудбалот што го играат, зашто одамна не сме гледале вака на раат. GGMU

Барем сега почнавме да победуваме сигурно со послабите, има напредок од утакмица во утакмица само што после 80м само по себе сме си загрозувачки не пак противникот, треба уште да се работи ..
Се слагам со тие што викаат дека Линделоф е еден од најдобрите и наконстантните откако е дојден Оле.. Треба партнер да му се најде или може веќе го имаме Баји, и него Оле ќе го подигне само полека...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom