Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Овој коментаторов на Спорт Клуб легенда е кажа виц :D

Влагаат Кени Даглиш и Фергусон у паб, Фергусон нарачува пиво и Кени вика и за мене исто, шанкерот му вика извини Кени али може само 18+ :D
--- надополнето: Aug 7, 2011 3:40 PM ---
Кај беше 1 полувреме ? :D
Да ни беа дораснати ќе останеше така и 2ро полувреме ;)

Знаете ли што?? Ги сакам бе!

Очекував 2:2, па пенали.. Ама Нани ме заеба.. Ама ако, уште поарно.. Повеќе да ги боли! Ги направивме ОЧИ! Второ полувреме топка не чепнаа.. Браво за цел тим! Едно посебно браво ќе кажам и за Клеверли.. Бидејќи пред месец дена пишав за него дека не е уште созреан за прв тим и дека нема да игра кој знае колку.. Но детето се повеќе и повеќе ме изненадува.. Ако продолжи вака, ќе биде главна алка во тимот за 2-3 години.. Честито победа, честито трофеј.. Едвај чекам да почнат ПЛ и ЛШ!

GGMU! <3

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!
♥<3LOUIS NANI♥♥ .!.
CHAMPIONNEEESSSS!!!
--- надополнето: Aug 7, 2011 3:52 PM ---
Гледајќи го вашиот состав, и вие сте го сфатиле сериозно исто така.
1-0 за Сити, според мене, грешка на Фердинанд.
БАТКА ДА ИГРАШ СО ПОЕДИНЦИ КАКО ЏОУНС СМАЛИНГ КАКО БЕК, ЕВАНС,КЕРИК КОЈ СЕ ОПОРАВА ОД ПОВРЕДА,КЛЕВЕРЛИ И РАФАЕЛ НЕ МИ ИЗГЛЕДА КАКО ОЗБИЛНА СФАТЕНА..

Некој на претходната утакмица спомна дека Нани незнае да финишира 1 на 1. Одма ве демантираше :)

Некој на претходната утакмица спомна дека Нани незнае да финишира 1 на 1. Одма ве демантираше :)
ХЕЈТЕРИ БРАТ!!
--- надополнето: Aug 7, 2011 3:57 PM ---
СЛИКИ СЛИКИ!!

Nisu mu ravna ni sva mora,ni sve rijeke,boLjeg igrača nema od Edina Dzeke.

Nani+From+Manchester+United+%25284%2529.jpg

Пшт, остајте вие Сити, глејте за вас.

My Half Time tweets :) :)

1- People, stay on your feet - Don`t act like some chelsea or city fans ! We can win, we have done that hundreds times before ! #BELIEVE #MUFC

2- Park or Berbatov should be first two substituties....or maybe Rafel on the wing...There is another 45 minutes, so we can score three and win!

My Kajgana HT posts >

"Абе јас заборев дека Клеверли на клупа ни е....леее
Сеа веќе ќе победиме , не се секирајте!!!"

"Ќе биде интересно...не се даваме толку лесно...само треба да останат играчите присебни да не се провоцираат...мислам дека пресврстот е многу можен !"

Онака убаво ми е пак кога ќе си ги читам моите твитчина и постови ...нарцис ебаго :) :) :) :) :)

Ајде нека ни е честит трофејот, прв од многуте сезонава, I'm sure of that :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom