Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Среќен Роденден Легендо!!!
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
sir_ryan_giggs_by_mancuniaresident-d3dwpp3.jpg

Ryan-Giggs-main.jpg

RyanGiggs.jpg

Среќен нека му е роденденот на легендата уште долго да остане нас ако не како играч како помошник на САФ за почеток, а зошто да не и како тренер во иднина.

Заинтересирани сме за син му на Хенрик Ларсон, неговиот син игра за Хелсингборг и е 15 години би можел да се приклучи на нашата школа. Исто се шпекулира дека за Гетце од Борусија е откриен клаузулата од неговиот договор која изнесува 30 милиони фунти.

Во Англија У16 е Деметри Мичел, вечер играат со Шкотска.

Кагава е добитник на наградата најдобар играч од континентот Азија, конкуренција му беа Јуто Нагатомо и Марк Шварцер.

И за еден играч од младинците на Челзи читам сме заинтересирани, не запамтив како му беше презимето, Дунте, Мунте, Рунте нешто :ROFLMAO: само памтам на Е завршуваше.

E aко го земеме Геце, не знам тогаш.... :vozbud:

Иначе и за Озил има шпекулации, ама Геце е момакот. :P

И за еден играч од младинците на Челзи читам сме заинтересирани, не запамтив како му беше презимето, Дунте, Мунте, Рунте нешто :ROFLMAO: само памтам на Е завршуваше.
Конор Ханти. :) 16 години.

Исти курац,ќе играме досаден фудбал.
Атрактивноста на Кагава е во минус влезена откога дојде кај нас. :свиркам:
Гвардиола иде после Фергусон бе, нема со него неатрактивност. :D

Исти курац,ќе играме досаден фудбал.
Атрактивноста на Кагава е во минус влезена откога дојде кај нас. :свиркам:

Нормално дека ќе е во минус влезена кога дечкото ко прво не може ни 70 минути да издржи на терен. Иста прича ко Озил првата сезона во Реал. Многу барате уште од прва сезона. Само аман немојте да ми кажувате Хазард вака Хазард онака кога освен првите 2-3 кола затаи после.

Нормално дека ќе е во минус влезена кога дечкото ко прво не може ни 70 минути да издржи на терен. Иста прича ко Озил првата сезона во Реал. Многу барате уште од прва сезона. Само аман немојте да ми кажувате Хазард вака Хазард онака кога освен првите 2-3 кола затаи после.

Што би рекол Дино-дрого "Ич не ме боли... што прават другите,другите,другите" :icon_mrgr:
Јас никогаш не правам споредба со никој играч,затоа што ретко кој е ист со своите карактеристки,а слични има. :P

Заинтересирани сме за син му на Хенрик Ларсон, неговиот син игра за Хелсингборг и е 15 години би можел да се приклучи на нашата школа. Исто се шпекулира дека за Гетце од Борусија е откриен клаузулата од неговиот договор која изнесува 30 милиони фунти.

Во Англија У16 е Деметри Мичел, вечер играат со Шкотска.

Кагава е добитник на наградата најдобар играч од континентот Азија, конкуренција му беа Јуто Нагатомо и Марк Шварцер.

Го гледав сега на претпоследниот натпревар на Дортмунд, многу интелигентен играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom