Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Средината е заспана, Сколс е добар за удари од далечина, но додека стигне топката до него... (баш три точки). Изгледа не ни иде играта со само еден напаѓач, ако е спремен Бербатов нека влага наместо Сколс, Андерсон под итно да влезе, без него средината ми е заспана тотално. Валенсија заслужува 10, секаде се пробива.

судијата катастрофа немаше никаков пенал за портсмунт :toe:

Судијава е жими к**ов ..... :) :)

Не смееме да си дозволиме тука да изгубиме бодеви....така да во второто полувреме, мораме да ги доведеме работите во ред...

Мислам дека треба и поофанзивно да настапиме...

Нани или Бербатов да влезат во игра обавезно , доколку првите 15 мин не постигнеме гол !!!

LOL!!

Шо пенал им суди...:tapp: А башка и нас не ни суди еден..

Но мора да признаеме дека многу слабо изигравме..Бербатов потхитно да влезе

Ај што играта ни е катастрофа, катастрофа е, ама што немаше пенал за Портсмут, стварно немаше, да му е*ам се на помошникот!
Бербатов мора да влезе во второ полувреме, ако сакаме победа, која е повеќе од потребна. Ако не успееме да го тепаме последниот тим на табелата... :tap:

Фергусон треба да игра со 3 ца напаѓачи зошто вака тешко дека ќе направиме водство

Судијата,ах мамето,кој го ставил за помошник...не коментирам ништо за него зашто не заслужува да ги полниме страниците.Кушчак бранеше добро,задоволна сум.Шутевите на Сколс секогаш се убави за гледање кои за жал не завршуваат онаму кај што треба.Валенсија ме изненадува со одличната игра.Ајде без паника,ке победиме на крај:smir:

Судијата,ах мамето,кој го ставил за помошник...не коментирам ништо за него зашто не заслужува да ги полниме страниците.Кушчак бранеше добро,задоволна сум.Шутевите на Сколс секогаш се убави за гледање кои за жал не завршуваат онаму кај што треба.Валенсија ме изненадува со одличната игра.Ајде без паника,ке победиме на крај:smir:

Ах
...Од твоја уста во божји уши (иљи боље во “Руневи“ уши)

ако дава некој гол од кај вас тоа нека виде Евра :smir:

сепак Руни...

Добро тргнавме во второво, но сепак треба да им дадеме уште еден. Во првото покажаа дека се многу незгодни.

Пенал party !:vozbud:

Руни :champions Ајт готови се сега, ќе примат уште неколку :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom