Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само што ми текна и сакав да напишам за Бекс, гледам сте ме превариле... па на таа феноменална акција и завршница, и Фабрегас требаше да аплаудира :vozbud:

едноставно го понижија Арсенал.браво ѓаволи.

следниот за преслушување!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ги триеше рацете мож:pos2::pos2::pos2:еби играл спортска во златна копачка

Сигурно ја имал уплатено 2-2.:pos2::pos2: Така ми изгледаше кога ги триеше рацете.

Честито победа.
Немавме некоја којзнае колку добра игра, но ги срушивме сред Емирати.

Незнам дали да се радувам или да плачам за црвениот на Флечер, и така не сакам да игра во финалето :)

Ronaldo top of the match, Adebayor flop of the match. Taka se oceneti :baeh:

Честито финале! Навивам за Барса да биде поинтересно и да не се повтори ланското финале. Многу рано примивме гол наместо да дадеме по една случајна грешка, но тоа е.

А што се случи кога цела трибина ја испразнија?

А што се случи кога цела трибина ја испразнија?

Па сигурно е имало некоја закана од телефонски повик за некоја бомба, се имаат случувано вакви работи... а и можеби некоја заебанција е :smir:

Тактички одлично поставена игра денес, иако секако грешката на Гибс смени многу. Доколку не беше отворен резултатот рано сигурно ќе следевме многу потежок дуел, но искуството пресуди. Ме радува и тоа што до крајот играчите не се истрошија премногу, рутинирано го привршија дуелот. Флечер направи глупост но сепак мислам дека покрај Керик и Андерсон не е потребен и тој во средниот ред, така да не е страшно неговото искуство.
Сега следува тежок дуел со Сити, бидејќи секогаш се мотивирани во градското дерби, а и Арсенал ќе сака одмазда наредната недела така да следат 2 тешки дуели кои доколку бидат претворени во 6 бодови титулата ќе биде обезбедена.

Се простувам јас со оваа тема утре ќе пишам во новата тема за Манчестер Јунајтед.
И да се радуваме заедно уште долго и уште многу титули и награди :salut:

nekoj neka otvara nova tema bidejki stigavme do iljadarkata

Ај некоја слика..

[SIZE=-1]8 of 241[/SIZE]

Едит:ЧЕСТИТО 1000-та страна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom