Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ова гоманиште послабо од Мињоле ??:)

Ги гледам ретро видеата од утакмициве,колку само ни фали играч како Гарсија и Кајт кој можат од втор-трети план да дадат 8-9 гола у сезона или како Бенајун,не го приметуваш а оп 10 гола ти донел сезоната. Фали тоа, фали.

Иначе еве го тимот кој го победи Сити во гости во Карлинг Куп 0-1.. Да не фали некој играч??;)
После Кени имал подобар состав а Роџо наследил расуло.. Џеј Сперинг драги пријатели во прв тим.Ако е ова добар состав, свака част.
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 17:47 ---
Тимот кој го избаци Јунајтед од Ф.А Куп ..
Тимот кој избаци Челзи од Карлинг Куп..

Ова гоманиште послабо од Мињоле ??:)

Ги гледам ретро видеата од утакмициве,колку само ни фали играч како Гарсија и Кајт кој можат од втор-трети план да дадат 8-9 гола у сезона или како Бенајун,не го приметуваш а оп 10 гола ти донел сезоната. Фали тоа, фали.

Иначе еве го тимот кој го победи Сити во гости во Карлинг Куп 0-1.. Да не фали некој играч??;)

После Кени имал подобар состав а Роџо наследил расуло.. Џеј Сперинг драги пријатели во прв тим.Ако е ова добар состав, свака част.
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 17:47 ---
Тимот кој го избаци Јунајтед од Ф.А Куп ..
Тимот кој избаци Челзи од Карлинг Куп..

Остај ти тоа, слушај ја атмосферава.....е тоа најмногу фали моментално, и некој вакви големи утакмици.

1. Henderson
2. Downing
3. Carroll
4. Bellamy

1. Enrique
2. Henderson
3. Carroll
4. Downing

1. Coates
2. Henderson
3. Carroll
4. Bellamy

Во секој состав има 4ца играчи кои што сам си ги донесе Кени, така да тоа дека тимот му бил срање, сам си е крив.

Stadium of BITE...гризеше Борини вечерва.
1506557_574294702647697_1566095581_n.jpg

Сега за сега Асаиди и Борини ми даваат надеж дека ќе останат во ЛФЦ и ќе добијат шанса летово да се изборат и да останат во клубот!

Stadium of BITE...гризеше Борини вечерва.
1506557_574294702647697_1566095581_n.jpg

Сега за сега Асаиди и Борини ми даваат надеж дека ќе останат во ЛФЦ и ќе добијат шанса летово да се изборат и да останат во клубот!

За Асаиди неверувам дека ќе го држат.Ако Стоук понуди 2-3м колку Роџо да си ги врати парите мислам дека ќе прифати.
А Борини би требало да го држат за ротација.. сакам да го гледам во ЛФЦ дрес,ми праи кеф како играч.

За Асаиди неверувам дека ќе го држат.Ако Стоук понуди 2-3м колку Роџо да си ги врати парите мислам дека ќе прифати.
А Борини би требало да го држат за ротација.. сакам да го гледам во ЛФЦ дрес,ми праи кеф како играч.

Мислам, мислам....мислам дека и Асаиди ќе биде задржен барем уште една година. Мада, се зависи од предсезонските утакмици. Колку ќе добијат шанса, како ќе ги изиграат и се разбира и оваа сезона, која ќе се земе во предвид.

Сега за сега, мислам дека имаат солидни партии. На почетокот на првенството не беа стартери. Како поминува време и двајцата се зацврстија во стартните постави на Стоук и Сандерленд.

Мислам, мислам....мислам дека и Асаиди ќе биде задржен барем уште една година. Мада, се зависи од предсезонските утакмици. Колку ќе добијат шанса, како ќе ги изиграат и се разбира и оваа сезона, која ќе се земе во предвид.

Сега за сега, мислам дека имаат солидни партии. На почетокот на првенството не беа стартери. Како поминува време и двајцата се зацврстија во стартните постави на Стоук и Сандерленд.

Богами се изнаиграа, Борини 18 натпревари, Асаиди 16 натпревари.Само нека цепаат до крај на сезона вака и топ ќе биде и за нив и за нас.

Јас од кога велам...Борини не треба да се смета на него како некој клучен играч..тој може да биде super-sub и мислам дека одлично би се снаоѓал во таа епизодна ама значајна улога, очајно ни треба таков играч.

Далеку се од „играч кој му е потребен на Ливерпул“.

Мислам дека ако има шанса треба да се продадат.....
Борини 1 гол во премиер..
Асаиди 3 гола...
Тоа што дале гол против екипи на кои нам ние е драго да гледаме да примаат не е автоматски добар играч.

Ќе повторам пак.... ни треба еден класа играч кој ќе прави разлика во нападот.
Без таков во тимот прогресот до некаков успех би бил значително помал.

ПС.Помина и 8миот дена од трансфер периодов а ние ниту асална Шпекулација, а камоли пак трансфер.....чудно, многу чудно!

Богами се изнаиграа, Борини 18 натпревари, Асаиди 16 натпревари.Само нека цепаат до крај на сезона вака и топ ќе биде и за нив и за нас.
Каков Асаиди, каков Борини. Ако сакаме пак да сме во топ 4, не ни требаат такви потпросеци. Ај нека се гонат таму, имаме доволно такви ко нив и безтоа.
Нам ни требаат играчи ко Пасторе, Салах и сл. кои одма ќе го кренат нивото на игра.

Далеку се од „играч кој му е потребен на Ливерпул“.

Мислам дека ако има шанса треба да се продадат.....
Борини 1 гол во премиер..
Асаиди 3 гола...
Тоа што дале гол против екипи на кои нам ние е драго да гледаме да примаат не е автоматски добар играч.

Ќе повторам пак.... ни треба еден класа играч кој ќе прави разлика во нападот.
Без таков во тимот прогресот до некаков успех би бил значително помал.

ПС.Помина и 8миот дена од трансфер периодов а ние ниту асална Шпекулација, а камоли пак трансфер.....чудно, многу чудно!

Сакав да кажам, тип на играч кој му е потребен на Ливерпул, џокер од клупа, таков немаме неколку години наназад, се се сведува на играчите од старната 11-ка, еве да го видиме сега и Аспас дали е може таков тип на играч кој од клупа ќе може да дава по некој гол.

Сакав да кажам, тип на играч кој му е потребен на Ливерпул, џокер од клупа, таков немаме неколку години наназад, се се сведува на играчите од старната 11-ка, еве да го видиме сега и Аспас дали е може таков тип на играч кој од клупа ќе може да дава по некој гол.
Ни како џокер!

На би ако мене ме питаш Стариџ би го користил како џокер а на неговото место би го довел Фалкао!
Мислам дека ме сваќаш шо сакам да кажам!

Sent from my ME173X using Tapatalk

Валбуена ако го земат ќе напраат вистински потег... играч шо од увек сум сакал да го видам у дресот на Ливерпул.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom