Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Pobeduvame i so Aspasi i Luis Alberta. ama i da bideme iskreni, tie se top igraci za zamena.
A za sto i kogo ke kupi vo Januari...pa...sete se koj dojde vo januar godinava. Nekako poarni kupuva vo zimski preoden. Nejse, ako nekomu mu preci Aspas i Alberto, da se potsetime na Sako i SIsoko i Mozes i Ture, no i na Mignolet koj nekako go podzaboravame deka e "kriv" sto ne sme reseto vo mreza napraeni!

Не бе. :D Мислиш дека Агер нема да остане или?

Некако чудно ми беше, дека зборуваш за капитенска лента, ама сега мене ми текна дека веројатно ти има пишано еден член за кој кај мене не излагаат неговите постови :)

и Меси и Роналдо се најдобри во Барса и Реал ама не се капитени ;)
закон си (y)
кутињо не е моментално најдобар кај нас, ама за 2-3 години, заедно со суки ќе ни биде лидер, ако се биде во ред.

Абе јас убаво знам кој ни е најјак играч, ама неможам да му ги простам испадите од летото на заблато :D

На големо се спрема капитенската лента за Хендо по заминувањето на Џерард по 3-4 години :D:D

Среќа Хендо ќе биде капитен на Ливерпул..

До тогаш ќе имаме и поквалитетни и далеку подобри играчи кога ќе треба да се бира нов капитен на тимот.
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 12:55 ---
Иначе, во врска со предходниот твој пост, ти можеш да чекаш не само зимски туки и летен и пак зимски преоден рок, за да одлучиш дали Роџерс е добар или не.

Муабетот е, кажи си дека е во ред, да не те пингаме вака на секоја добра утакмица...а свесен си и сам дека ќе ги има и повеќе од доста сезонава :ROFLMAO:

Кога е добро јас кажувам дека е така:).
Моментално е топ и немам замерки втори сме и нема повеќе што да се бара ,бар за сега.

Среќа Хендо ќе биде капитен на Ливерпул..

До тогаш ќе имаме и поквалитетни и далеку подобри играчи кога ќе треба да се бира нов капитен на тимот.
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 12:55 ---

Кога е добро јас кажувам дека е така:).
Моментално е топ и немам замерки втори сме и нема повеќе што да се бара ,бар за сега.

Многу лош менаџер овој Роџерс еј :D

A be, Arse Anal agubija od Gejchester. Da ne znaes sto e poarno ebate. Da zagubea ili nereseno da igraa.

Merseyside derby next!

YNWA

A be, Arse Anal agubija od Gejchester. Da ne znaes sto e poarno ebate. Da zagubea ili nereseno da igraa.

Merseyside derby next!

YNWA

Нерешено беше дефинитивно подобро за нас. Така Манчестерциве ќе имаа 5 бода помалку, а Арсенал 3 повеќе.

Наредни 4 кола одлучувачки за текот на целата сезона...Евертон, Хал,Норич, Вест Хем...10 бода мора!!! Целта им е топ 4 до 1 јануари, со 10 бода од овие утакмици ни е речиси загарантиран топ 4. Само да нема повреди.

Наредни 4 кола одлучувачки за текот на целата сезона...Евертон, Хал,Норич, Вест Хем...10 бода мора!!! Целта им е топ 4 до 1 јануари, со 10 бода од овие утакмици ни е речиси загарантиран топ 4. Само да нема повреди.
море сите 12. не се тешки овие противници. нашиве сеа се мотивирани до даска, плус самодовербата е на високо ниво, па нема да биди изненадување да лапниме и максимум бодови од овие 4 утакмици.
ако имаме висок пласман, се мислам дека хенри (ја појче сакам линда :D) за нова година ќе не изненади со некоја трансфер бомба. линда има 2 бомби, ама тие не се за трансфер :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom