Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Рафа Бенитез до крајот на преодниот рок ќе купува уште еден напаѓач.Барем така пишува во едно вчерашно интервју од него

Pa cim se resil da kupuva neka kupi nekoj pokvaliteten napagjac a ne nekoj bez vrska ostanuva da vidime sto ke se sluci inace utre ocekuvam pobeda nad Totenhem

Рафа Бенитез до крајот на преодниот рок ќе купува уште еден напаѓач.Барем така пишува во едно вчерашно интервју од него

....а освен торес (и кајт) сите други напаѓачи што поминаа (а не беа малку) дур е рафа на клупата, не се снајдоа баш во играта на ливерпул. Се надевам ќе направи добар избор, не би било лошо да побара у реал, ако се знае дека тројцата холанѓани (http://goal.com/en/news/12/spain/20...id-look-to-sell-robben-van-der-vaart-sneijder) би требало да си заминат од таму, па на крај краева и да не биде напаѓач, нека биде тоа офанзивен играч од среден ред. За аквилани не ми се коментира зашо го неам глеано како игра, се надевам дека нема да има проблеми со повреди и сл, зашо како што читам тоа му бил главен проблем до сеа.

Извинензи на моево мрсење муда и ај утре идеме на победа :)

http://sportdenes.com/fudbal/shpеkulacii/livеrpul-trgna-po-milnеr.html
Мислам дека ова ќе биде добро ако се реализира.
Да го видов и јас истото.Интересно е тоа што во тимот имаме двајца играчи кои пред да дојдат во Ливерпул играа како шпицови а Рафа ги прекомандува по крилните позиции едниот по левата ,а другиот по десната,Кајт и Бабел.Сето тоа во контекст дека на Рафа идејата може да му е со Милнер на крилна позиција а еден од холанѓаните да му биде партнер на Торес.За потсетување Кајт beше феноменот на Феенорд и за одиграни 101 натпревар постигнал неверојатни 71 гола.И лани кога му се даваше шанса во шпицот ја користеше добро.Се надевам дека и тој и Бабел ќе добиваат шанси во напад.А нешто ми кажува дека Бабел ќе има јака сезона.Очекувам над 10 гола од него,од Торес над 20,од Кујт 10 и од Џерард 15 а и Воронин ќе биде солиден

Нека ни е со среќа стартот утре против Тотенхем и да си ја освоиме титулата па мислам дека нас ни е редот...

abe ako kupuva,neka kupi nekoj dobar i da ne se zamarame veke.inace utre ideme na pobeda iako mislam deka nema da bide tolku lesno

Ајде малце да се загрееме.Може е рано ама неможам да дочекамммм!!!!!!

liverpul-stadion-1.jpg

Oдиме на победа со Тотенхем

Во Мај да се радуваме на титулата во премиер лигата и во лигата на шампионите
Liverpul+.jpg

Ајде нека тргне убаво, па со победа да го почнеме првенството.
После нека стави некој добар линк за да глеаме.:smir:

ajde ideme na pobeda ubavo da zapocne sezonata inaku izgleda deka mascherano ke potpise nov dogovor i ke zima povisoka plata taka da on ne ide nikade ke ostane uste dolgo na enfild

inaku ke igra i Gerrard i Caragher eve go timot
Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Kuyt, Mascherano, Lucas, Babel, Gerrard, Torres

Кревам атмосфера сеа дома слушам You'll never walk alone :). Поздрав луѓе, верни навивачи на Ливерпул, нека ни почни со арно оваа 09/10 сезона, шо помалку повреди да има, и поголема ефикасност против послабите екипи.

се за убаво да е новата сезона и да освоиме некое трофејче оваа сезона. луге дајте линк јас имам ама ми вика дека е достигнат максималниот број на преноси за македонија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom