Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде сга и соблекувално и слично, овј клуб заслужуе боље! nikola90 друже а пријателска ли е играна сс МЗТ? Како заврши, кој се покажа?

Иначе денс пред банку шеф на кумашина ми га сретна Јаневскога и га прашува што како,он вика дека ке смо појаки од лани и дека су им још увек тешке ноге,ваљда од напорни тренинзи.
Кој знае овј нов тим како ке игра на гостовања,онј стар тим,не можеше никога да победи
Такој да кд ке играмо пријатеску у Куманово(кој знае нека пише) ке видимо на дело кој што може и колко може.Не можу ништо да коментирам док не ги гледам у живо.Можда несам некој стручњак,али откако знам за себе прату кошарку и имам солидно познавањеТакој да кд ке играмо пријатеску у Куманово(кој знае нека пише) ке видимо на дело кој што може и колко може.
А што пријатељску, оно те куде е сезона, само да су здрави сви 
Димитриевиќ викаја као после ЕП у Словенију ке се организира традиционалан турнир у Куманово,шпекулацие бесва дека ке учествуев Кожув и Рилски и још 1 тим од Србију.