Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе зашо немат комуникација меѓусебе? Неколку пати им се случи да не се разберат и да изгубат топка.

Фалат Манџукич и Лихтштајнер ненормално многу, Куадрадо е мн неконстантен фудбалер мн ја држи топката и се оди преку десна страна како стално кога игра Куадрадо а многу малце преку лево.

Голанчето наше не решава 2-3 пати со ред

Дали Кедира фали толку многу или пак имаат пад во играта последниве утакмици....

Би го ставил Лихтштајнер во игра и Переира за Куадрадо и би сменал 4-3-1-2

Дали Кедира фали толку многу или пак имаат пад во играта последниве утакмици....
Напред фали хемијата измеѓу Манџукич и Дибала, играме претерано многу од десната страна го форсираме непотребно Куадрадо кој е неконстантен фудбалер и добар како бесна замена. Колку повеќе од ова, и да ни фали Кедира :)[DOUBLEPOST=1454856793][/DOUBLEPOST]
Ми се врати филмот од Севиља одма..
ќе ги тепаме со асистенција или гол од Хернанес :D mark my words

Мора поедноставно да се игра, со побрзо ослободување од топката... Погба и Квадрадо најмногу ја гушат играта за сеа, затоа и малку контакти има Дибала, него треба првенствено да го бараат. Маркизио денес многу му ја мисли и на крај не знае што сака. Мората поише да се фокусира на играта него на дискусиите со судијата и противничкиве играчи. И мора појако у второ!

Мората ако пак не коштаат бодови твоиве промашени зицери ќе ти ебам сестрата.
И на Стураро сестрата, ако идеш по зицери...

Друго ни играт висок пресинг како Џенова нешто со кое 3-5-2 досега се справува само во дефанзива али неможе да развие напад, али како и Џенова ќе се уморат за брзо и квалитетот ќе излези за виделина, нема шанса 90мин ваков пресинг да играт Фросиноне, ако изиграт свака част.[DOUBLEPOST=1454858376][/DOUBLEPOST]Лежи си Лео 3-0 водиме слободно, овај Погба со Куадрадо ако не прекинат да мислат дека се Меси на клоци ќе одам и ќе ги исфрлам за 0 евра, ебате мочковците ебате.

Последно уредено:
2 пат со овие ист гол. Шут, удира играч, мења правец.

Сум заспал на сред натпревар, сега станав за голот на Дибала... изгледа ништо не сум пропуштил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom