Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Одбраната сезонава со Серија А НЕ НИ ПОСТОИ!!!

Само ако пишите уште еднаш без примен гол ебаве малерите ебаве промаш немате

Му ја дава Евра на Киелини, и овој ја шутира со ДЕСНА. Со лева не знае, со десна ќе ја шутира. Околу него Хернанес, Дибала...

Ја мислам треба да пробаат да тепаат без ДАДЕН гол. :D

Му ја дава Евра на Киелини, и овој ја шутира со ДЕСНА. Со лева не знае, со десна ќе ја шутира. Околу него Хернанес, Дибала...

Ја мислам треба да пробаат да тепаат без ДАДЕН гол. :D
Љубим ти главу :D

Овај Куадрадо да учи од Дибала и останати како се игра и проигрува ТИМСКИ само за дриблање и брзина го бива др....

Овја диауара каков копач е, штета не игра Лихт да му влезе со 2 ноге.

Па да примиш гол од овие босиве не ни заслужуваш да тепаш,еднаш поминаа половина и гол ни дадоа..

Киелини уште еднаш ако го видам во напад пред Хернанес нозете двете ќе му ги сечам со лајца кутлача !

Дибала баш поради ова треба повеќе одговорност да предземата ТОП досега пу пу машала.

А овие копачиве тука би го ставил Падоин во 88 со намера да скрши нога на некој.[DOUBLEPOST=1443977591][/DOUBLEPOST]
Па да примиш тим од овие босиве не ни заслужуваш да тепаш,еднаш поминаа половина и гол ни дадоа..
Киелини мислам заспа како му се мотна меѓу него и Бонучи...[DOUBLEPOST=1443977639][/DOUBLEPOST]Патем последното утрчување на Мората не беше офсајд - според скај

До кога од една шанса гол ќе примаме...:mad: мада и супер искомбинираа овие.
Во напад добро, многу шанси праиме, ама и многу акции пропаднати после пасовите на Киелини, нека се повлече некој да се отвори мајку му стара...
Во второ да се продужи во исто темпо и би требало да се сврти...

Фали поголем фокус во одбрана посебно Киелини и подобра завршница се друго функционира,второ Маркизио да се стави место Хернанес,премногу се боси овие да не им дадеме гол..

Алегри треба мадиња да пријави и да го седни на клупа Погба премногу прееемногу солира.

Куадрадо кога подава и игра тимски е незапирлив.

Дибала какви пасови дава :cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom