Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Coman report:

Одлично изигра денеска, изнуди пенал, имаше асистенција и даде гол. Стварно не знам зашто не играше крило кај вас...

Може уште еднаш линк од тоа програмчето?.. Се скапав од барање по темеава..

Coman report:

Одлично изигра денеска, изнуди пенал, имаше асистенција и даде гол. Стварно не знам зашто не играше крило кај вас...
zatoa sto togas nie ne igravme ao krila ne dela sega koj znaet kolku igrame ana mislam
vo 4-3-3 dobro bi se snasol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Coman report:

Баш сега кога почнуваме да играме и преку крила во 4-3-3 таман ќе ни дојдеше. :jajce: Можеби нема да му лежи Калчото ( може покасно ќе се вклопеше ) има повеќе претпоставки, но мислам дека избрзавме со него, сепак има само 19 години и уште многу време пред него за да созрее како играч. Во формација со игра преку крила ќе ни требаше, наместо тоа го користевме ние во нападот.

Coman report:

Одличен играч за вас, за филозофијата на Пеп, за просторот кој го оставаат Германските екипи и стилот кој го форсирате во ЛШ
Лош играч за во Серија А.
Несомнен талент.

Неможеше бе во Италија, сватете го тоа... Играчите во лигава го бранат голот со се навивачите, не заебавајте

Coman report:

Мило ќе ми биде да се снајди во Баерн,не само поради парите кои би ги зел Јуве ако Баерн реши да го откупи, туку се гледа дека е одличен професионалец и голем човек. Иако не играше во Јуве, иако немаше никаков учинок, ниту со една изјава не покажа непочитување, напротив, изјавува дека Јуве верувале во него кога никој друг не верувал. И изјави дека напушта фамилија кога заминува од Торино.

За разлика од колегата му негов Видал, кој после летањето со неговата изјава дека отишол за трофеи, дури и од инстаграм ги избришал сите слики што ги имаше ставено во дресот на Јувентус а ги имаше стотици, оставил само една каде му честита на Конте роденден.

Claudio Zuliani je na svom profilu napisao ovih 11, on je tamo u klubu stalno i verovatno ima pocetni sastav a to je:
Buffon, Paodin, Bonucci, Chiellini, Evra, Lemina, Pogba, Hernanes, Pereyra, Dybala i Zaza.

11045481_898853250194319_8974468864298781900_n.jpg

Dybala - Pereyra Комбинации очекувам доста добри.
Лемина досега воодушевува​

Како менувате програми на ова ? мене ми е на Арена 1 и неможам да сненам друг канал ,а кога ќе сменам не функционира ,не ги отвара другите арени..нека помогне некои (n)

За разлика од колегата му негов Видал, кој после летањето со неговата изјава дека отишол за трофеи, дури и од инстаграм ги избришал сите слики што ги имаше ставено во дресот на Јувентус а ги имаше стотици, оставил само една каде му честита на Конте роденден.
:eek:
аман бе,ептен забегал овој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom