Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zatoa sto togas nie ne igravme ao krila ne dela sega koj znaet kolku igrame ana mislamComan report:
Одлично изигра денеска, изнуди пенал, имаше асистенција и даде гол. Стварно не знам зашто не играше крило кај вас...
Coman report:
Одлично изигра денеска, изнуди пенал, имаше асистенција и даде гол. Стварно не знам зашто не играше крило кај вас...
Можеби нема да му лежи Калчото ( може покасно ќе се вклопеше ) има повеќе претпоставки, но мислам дека избрзавме со него, сепак има само 19 години и уште многу време пред него за да созрее како играч. Во формација со игра преку крила ќе ни требаше, наместо тоа го користевме ние во нападот.Одличен играч за вас, за филозофијата на Пеп, за просторот кој го оставаат Германските екипи и стилот кој го форсирате во ЛШComan report:
Мило ќе ми биде да се снајди во Баерн,не само поради парите кои би ги зел Јуве ако Баерн реши да го откупи, туку се гледа дека е одличен професионалец и голем човек. Иако не играше во Јуве, иако немаше никаков учинок, ниту со една изјава не покажа непочитување, напротив, изјавува дека Јуве верувале во него кога никој друг не верувал. И изјави дека напушта фамилија кога заминува од Торино.Coman report:
За разлика од колегата му негов Видал, кој после летањето со неговата изјава дека отишол за трофеи, дури и од инстаграм ги избришал сите слики што ги имаше ставено во дресот на Јувентус а ги имаше стотици, оставил само една каде му честита на Конте роденден.