Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој накратко да објасни како функционира порограмчево што го ставивте за гледање арена.

Јас од кога го данлоадирав ми се појави икона SF на десктоп и која ќе ја кликнам ми дава run и потоа како да се инсталира па се отвора прозорче Serbian forum.org а во десниот долен агол Kreiraj listu, во левиот пак Srbian forum

ПОМОШ :(

instaliraj java posle toa startuvaj go programceto i ke ti dade na destkope fajl vo media player format i furaj posle

Sent from my iPhone using Tapatalk

јас мислам дека една од овие две екипи ќе се повампири во ЛШ на сметка на лошите игри во првенството,од секогаш имало такви екипи кои во едно натпреварување имаат одлична кампања,но паралелно играат лошо во друг вид на натпреварување, мислам дека тоа Севиља ќе биде :)
Баш напротив почести се појавите на тимови кои имаат лоша сезона во првенството да завршат со 6 порази во ЛШ групите. Чист пример ти е Вилереал 11/12 кога беше во група со Наполи, Баерн и Сити или пак Марсеј во 13/14 кој беше во група со Дортмунд, Арсенал и Наполи. Исто и Сампдорија 2010 кога испадна од Вердер во квалификациите едвај, а потоа имаше катастрофа првенство и испадна од лигата во сезоната 10/11. Ми стои дека Менхенгладбах ќе го снајде таква судбина годинава, 6 порази е доста извесно да имаат. Едино некој случаен резултат, ама ништо повеќе од тоа.

Севиља може да се обиде да изненади, ама доста глупи ќе испаднат Јуве и Сити ако дозволат тим кој не може да се собере сезонава да им направи проблем за таква важна работа како пласман понатаму во елиминационата фаза.

instaliraj java posle toa startuvaj go programceto i ke ti dade na destkope fajl vo media player format i furaj posle

Sent from my iPhone using Tapatalk
Сликата е чиста како на сопкаст што е? Ако е така ај во пп објасни ми што како се од почеток до крај да симнам програмче и да инсталирам што треба за да можам да гледам или некој друг што гледа преку тоа. :D

Сликата е чиста како на сопкаст што е? Ако е така ај во пп објасни ми што како се од почеток до крај да симнам програмче и да инсталирам што треба за да можам да гледам или некој друг што гледа преку тоа. :D

На HD каналите ти е чиста... онака оценка 9/10 . Ептен добро програмче, симнете го, инсталирајте јава и гледајте го Јуве кај што губи од Наполи во HD :icon_mrgr:

Абе даваат у некој од кафичиве на кеј/улица македонија италијанско?

толку беше од програмчео работеше 2 мин, го сменив на арена хд, и почна некој ерори да дава.... a go davaa juve na arena 1:(

Agent Lemine kaže da je njegov igrač odbio brojne klubove zbog Juventusa.

“Udinese i Sevilla su nas prvi kontaktirali, ali Marseille prvo nije želio prodati Leminu.”

“Nedugo nakon toga javio se Juventus, pa Napoli. Prvi put sam u životu vidio da je jedan igrač odbio toliki novac zbog drugog kluba.”

“U Engleskoj bi zaradio milijun eura više nego u Italiji, ali Lemina je htio sam u Juventus.”

“Nije bilo lako uvjeriti predsjednika Marseillea da pusti Leminu, ali bilo je očito da igrač razmišlja samo o Juventusu.”

“Njegov cilj je postati Juventusov Claude Makelele.”

352 и 433 е дилемата, која и да биде најверојатно средината е Погба Хернанес Лемина (y). Али немој Алегри пак случајно да ти текне Дибала да не го играш, жити се...

Дибала и добар да е и лош да е мора да игра. Премногу пари се дадоа за него за да не му се даде соодветна шанса. А од клупата никако не е соодветно.

Juventus probable XI be Napoli: (4-3-1-2): Buffon; Padoin, Bonucci, Chiellini, Evra; Lemina, Hernanes, Pogba; Pereyra; Zaza, Dybala. [TJ]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom