Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Утре се освен победа без примен гол е катастрофа за мене... :X3:

На Арена5 ќе се дава утре Јуве, така да ако го немате програмчето со тие канали, еве ви го, бујрум... Големи се шансите после повредите на Мората и Манџата, натпреварот да го започне Ѕаѕа. Јас би сакал и Ругани да го почне мечот, ич не му дадоа на детето минутажа сезонава, а страшен талент е, може да игра против вакви тимови.

И Сандро е најавуван во првиот тим (y)[DOUBLEPOST=1442923034][/DOUBLEPOST]Алегри потврди, утре на голот ќе биде Нето

Последно уредено:
Иако е Фросиноне противникот не треба сите што не добиле шанса одма во прв тим. Постепено тоа нека оди.

4-3-1-2 формација се најавува по медиумиве:

Буфон

Лихтшајнер--Бонучи--Киелини--Алекс Сандро

Лемина -- Хернанес -- Погба

Переира

Заза -- Дибала

Макар што наместо Буфон ќе игра Нето како што објави и Алегри во интервјуто.

4-3-1-2 формација се најавува по медиумиве:

Буфон

Лихтшајнер--Бонучи--Киелини--Алекс Сандро

Лемина -- Хернанес -- Погба

Переира

Заза -- Дибала

Макар што наместо Буфон ќе игра Нето како што објави и Алегри во интервјуто.
Барѕа може место Киелини кој можно е да одмара, и се мислел Алегри дали Лемина или Стураро... До сеа Стураро во сите меча беше најслаб од тројката или четворката во средина, апсолутно Лемина заслужува предност.

Барѕа може место Киелини кој можно е да одмара, и се мислел Алегри дали Лемина или Стураро... До сеа Стураро во сите меча беше најслаб од тројката или четворката во средина, апсолутно Лемина заслужува предност.

Повеќе не заслужува Стураро да игра од што заслужува Лемина предност. Остајте ги споредбите со Гатузо, колку сега нека е добар во дефанзива едноставно играч со таква техника не може да биде стартер во Јуве.

Има многу опции пред Падоин...

Факт е дека Стураро одигра на ниво ко за Јуве што треба само во второ пол против Сити... Млад е, има потенцијал, али периодов доби максимална минутажа и по мене не ја искористи, време е малце на клупа...

Стураро игра ѕверски во одбрана во секој меч кини топки и мислам има најпоќе пресечени и стартови ама е ужасен во изградувањето на акции. Некако ми мириса дека оваа сезона Переира ќе ни биди клучен играч. Одличен е кога игра со офанзивни задачи, уште да имаше завршница кај ќе му беше крајот али затоа си лупа асистенци се радвам дека утре ќе е треквартиста кои комбинации ги очеквам само со дибала. Додека Хернанес може да е добар креативен центар не дека не сум задоволен од него баш напротив.

Го прашаја Алегри и за Ругани ама рече дека го сака и го цени како играч но мора да почека и до негде е во право одбраната таман почнува да игра и да се средва а сме 8п зад првиот нема време за експерименти назад.

Лемина мене ми беше мн добар некни смао му треба време.

Се читкаме за некој ден дечки ме правеја операција па одмарам, реков да ве позз.

Стураро игра ѕверски во одбрана во секој меч кини топки и мислам има најпоќе пресечени и стартови ама е ужасен во изградувањето на акции. Некако ми мириса дека оваа сезона Переира ќе ни биди клучен играч. Одличен е кога игра со офанзивни задачи, уште да имаше завршница кај ќе му беше крајот али затоа си лупа асистенци се радвам дека утре ќе е треквартиста кои комбинации ги очеквам само со дибала. Додека Хернанес може да е добар креативен центар не дека не сум задоволен од него баш напротив.

Го прашаја Алегри и за Ругани ама рече дека го сака и го цени како играч но мора да почека и до негде е во право одбраната таман почнува да игра и да се средва а сме 8п зад првиот нема време за експерименти назад.

Лемина мене ми беше мн добар некни смао му треба време.

Се читкаме за некој ден дечки ме правеја операција па одмарам, реков да ве позз.
So lesno neka e da ni se vratis pospremen :D

Ако е точна формацијава што се најавува за вечер,прв пат во историјата на Јуве тројца Бразилци ќе почнат меч од првата минута
12004798_893207644100505_4588493154627879609_n.jpg

Sir Miss-A-Lot;5103229 напиша:
For all you guys having trouble viewing the game:

Danish news media bold.dk will stream all games from Serie A and La Liga until the rights have been sold in Denmark. It's only possible to view if you are in Denmark, or if you use some kind of VPN (not an expert, but some might be).

Anyway, the stream is provided by Eversport, is in great quality and with english commentry.

LINK: http://www.bold.dk/streaming/serie_a/

Ако е точна формацијава што се најавува за вечер,прв пат во историјата на Јуве тројца Бразилци ќе почнат меч од првата минута
12004798_893207644100505_4588493154627879609_n.jpg
А со Филипе Мело ,Амаури и Диего што правиме ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom