Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па и Стураро против Реал требаше самоубиство да биде, ама испадна сосема спротивното. Дај почекајте да видиме што играч е, после судете.
Миџетот маме ебава у МЛС, го видовте последниот потег? Начекал село без кучиња и удри.......

Стураро против Реал беше one in a million... се кладам дека утре пак да игра против Мадрид, ќе ја усере до немајкаде работата. Тоа ако Стураро одиграл добро против Реал, незначи дека секој 19-годишник ќе успее да се носи со тим од врвот на Европа... ќе му го пуштат Силва, мајмун ќе го направат, ќе му уништат и мотивација и знаење.за играње фудбал.

Расмислувајте малце поопширно ебаго... :anco:

Стураро против Реал беше one in a million... се кладам дека утре пак да игра против Мадрид, ќе ја усере до немајкаде работата. Тоа ако Стураро одиграл добро против Реал, незначи дека секој 19-годишник ќе успее да се носи со тим од врвот на Европа... ќе му го пуштат Силва, мајмун ќе го направат, ќе му уништат и мотивација и знаење.за играње фудбал.

Расмислувајте малце поопширно ебаго... :anco:
Па тебе цел аргумент ти е дека има 19 години и ништо друго. И впрочем, нема 19, туку 22 години.

Добро ете нека го пуштат да игра против Сити... ама немојте потоа Алегри вака, Алегри онака...

Ја не реков дека ќе изигра топ, туку дека прво сакам да видам што ќе направи, бидејќи претходно го немам гледано, а потоа да оценувам.

Апликација/страна преку која мојт да се гледат фудбал на андроид мобилен ?

Ја не реков дека ќе изигра топ, туку дека прво сакам да видам што ќе направи, бидејќи претходно го немам гледано, а потоа да оценувам.
i bas na natprevar od ls protiv siti ke go stavame da vidime dali ke izigra dobro ili ne.... U nedela se igra protiv genova . Nee popametno tamu da go ocenuvas nego protiv man siti ?

Сезонава иако ретко кој го зборува тоа, сепак треба да се каже дека одбраната ни е хорор. Киелини, Бонучи, Касерес и Барзаљи сите одиграа лошо. Ако погледнеме малку пошироко, може да се каже дека како староседелци имаат најголема вина за досегашните настани.

За вечер, а и општо за наредните неколку натпревари се молам на дедо боже Алегри да извади некој ас од ракавот, да покаже малку повеќе карактер како тренер, да покаже зошто воопшто е поставен на таа позиција. Ова се вистинските моменти за него, не минатата сезона која ја играше без притисок од никого во Серија А и пак немаше некоја задоволителна игра. Јас го пцујам и не го поднесувам, ама не може да престанам да се надевам дека ќе ги смени работите.

А и тие играчите и нови и стари треба да почнат да функционираат. Не само во еден или два натпревари, туку малку подолгорочно. Па се да ви ебам, знам дека заминаа квалитетни играчи, ама тоа не значи дека Удинезе и Киево треба да не победат на домашен терен.

Па кога веќе неоди со уиграноста можи и најпаметно е да се вратиме на основите и да играт играчите кои се најуиграни.

Иначе ве гледам коментирате за Лемина, Лемина има веќе искуство во ЛШ.

Трошењето по сезона на двата тима... Минатите две сезони Марота си го ладел :LOL:

12002984_1655689808004679_7291641230543121594_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom