Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Добро, не можеше да го земи овај Хернанес на позајмица? Искрено не го гледам како долгорочно решение, та да фрламе пари без разлика колку.
ОК, ќе се сложам да го земиме, ама само колку да ја закрпиме таа позиција моментално па на следен преоден рок за 4 месеци да се земи нешто сериозно(штом има пари директорот)
Мoжи и тoa е плaнoт a мoжеби ќе игрa вo срединaтa кaкo плејмејкер. Ќе видиме бaр уштенекoј сaт ќе имaме глaвoбoлки и тoлку.

Hernanes to Juventus for €11m. The Bianconeri are currently meeting with Hernanes's agent to close the deal. [@dimarzio & @romeoagresti]

Sent from my LG-MAGNA

Mада според годиниве на Хернанес, можевме да му се пробаме и на Снајдер! Марота си знај :D

Мoжеби ќе испaдни дoбрo крaткoрoчнo решение зa нaс. Кaкo и дa е дoбрa зделкa зa нaс и зa интер.

Sent from my LG-MAGNA

Вчера тренеров на Интер кажа дека не им е за продажба и битен и е во тимот,сега Хернанес близу до договор .. Што е до мене дај боже , бидејки очајно ни треба таков играч.

Вчера тренеров на Интер кажа дека не им е за продажба и битен и е во тимот,сега Хернанес близу до договор .. Што е до мене дај боже очајно ни треба таков играч.
Oд нaјсигурни извoри ти кaжвaм декa сме ептен блиску :) т.е. декa веќе е нaш oсвен aкo не се пoјaви нештo некoе чудo.

Sent from my LG-MAGNA

Oд нaјсигурни извoри ти кaжвaм декa сме ептен блиску :) т.е. декa веќе е нaш oсвен aкo не се пoјaви нештo некoе чудo.

Sent from my LG-MAGNA
Сем да дојдат Волфсбург речи и да ни го земат :LOL:

Sent from my LG-MAGNA
Истите сигурни извори што 100 пати објавија како Дракслер за 26+6 е веќе завршена работа?

Ситуацијава ме потсеќа пред 2-3 години кога баравме замена за Дел Пиеро, а го донесовме Бендтнер.... Цело лето се поврзувавме со Дракслер, Геце, Ериксен итн... за да на крај завршиме со Хернанес од кај мртвине од Милано

И после Марота бил гениус, ве молам не споредете Марота кои стварно направил добри одлични трансфери ама и многу трансферни одлуки му биле катастрофа, муабетот ми беше не споредете Марота со легнедата на трансфер маркетот Моџи

Ќе покажи времето дали е погрешен трансфер или не! И Пирло беше стар кога дојде кај нас, ама на крај излезе дека испадна трансфериште!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom