Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
1012448_504564062957763_2107305718_n.jpg

За осмо место... :drk:

Тевез изгледа нема да игра, бидејќи има мали физички проблеми.

Јуве со понуда до Ибардо од Каљјари.

- На официјалната страна на Тотенхем се појави потврдна информација за трансферот на Роберто Солдадо во Лондон. Од овој трансфер може да профитира и Јувентус кој веќе подолго време бара купци за вишокот напаѓачи во тимот на Конте - Кваљарела и Матри.
Шпанците веднаш се распрашале за цената на Кваљарела кој се чини дека е пред трансфер во Валенсија за околу 6,5 милиони евра.

Ква ква е прв на листата за заминување, а можда ќе лета и Матри во зависнот од диловоте шо би ги имале за евентуално вклучување во некаков трансфер ( Зунига или слично). Се шпекулкира за Ибарбо и враќањето на Боаки во зависност кој и колку напаѓачи ќе си заминат, во средина можно е да се донесе Бонавентура или некој друг како оппција за back up,али прво треба да се реши што ќе биде со Мароне. Тоа би било тоа до крајот заедно со шиткање на останатиот вишок.

Juventus: Buffon; Càceres, Bonucci,
Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio,
Asamoah; Tévez, Vučinić.

Juventus: Buffon; Càceres, Bonucci,
Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio,
Asamoah; Tévez, Vučinić.

Се кладам дека овој состав ќе ни биде најдобар, и Конте овој состав ќе го користи, освен Касерес да го тури Огбона (мислам дека помина векот на Барзаљи)

Уште не почнаа ?
--- надополнето: 7 август 2013 во 00:35 ---

Стар е веќе

Стар, не стар, најдобар ни е.

Првото полувреме многу изгубени Маркизио и Видал, нигде ги нема. Другите стандард.

Килаво играме, ко преморени да се ми изгледаат (читај Конте душата им ја извадил на тренинг :icon_lol:).. Иначе ептен се изнервирав, кога сам изби Паласио ми закочи стримот и слушав само гласот на коментаторот и најбедно е така да слушнеш дека има гол а не гледаш :mad: Ако не вршат пренос на Телма, мамата ќе си ебеме со ова стримовиве што сецкаат :mad: :mad: :mad:

Балкан спорт инфо, господ да ве види :), ХД преноси секоја утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom