Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овде станува збор за тоа кој да остане и да биде замена. Не за прв тим. Искрено јас мислам дека не може да се најде добар напаѓач кој нема да се буни да игра помалку а има сличен квалитет на Матри. Мислам дека не треба да го продадеме него.

Епа тоа зборувам, мое мислење е дека Матри и Ква веќе не се ни достојни како замени. Еве да претпоставиме следнава сезона Тевез и Љоренте да играат прв тим, Вучко и Џовинко се квалитетни замени, земајќи го во предвид дека првиот знае да ги навлече противниците на себе (ако е мрза), додека вториов знае да ја раздвижи играта. Мора да се продадат Матри и Ква додека цената некаде им држи од 7 до 10 милиони, и со тие пари да се земе еден поквалитетен напаѓач, кој нема да му смета да грее клупа. Рака на срце, точно е ти тоа што го велиш дека Матри нитуеднаш не се побунил што седел на клупа, но мора да се земе фактот дека не може да се снајде добро на теренот, барем гледајќи ги досегашните игри.

Tuttosport - Vjetrovi promjena na Jovetić Današnje izdanje Tuttosport govoriti o promjeni tečaja za Jovetić. Ti bi mogao doći do točke gdje će Fiorentina se nadam da se nešto pomiče na osi Firenci-Torino, gdje je Arsenal i druge pretenednti nastavila popuštati. Ponuda Juventus u ovom trenutku je još uvijek na 22 milijuna plus tag Luca Marrone, ili drugih tehničkih kolegama.

Конечно му завршил договорот на Јакинта во Јувентус . Тој земал по 3.4 М по сезона , и секако на одмор цело време , еееех живот :icon_mrgr: да му ебам матерот , ама ќе го памтам долго време голот за 1-0 против Челзи , која радостттттттттттттт :love:

Конечно му завршил договорот на Јакинта во Јувентус . Тој земал по 3.4 М по сезона , и секако на одмор цело време , еееех живот :icon_mrgr: да му ебам матерот , ама ќе го памтам долго време голот за 1-0 против Челзи , која радостттттттттттттт :love:

Не е он крив криви се повредите кои го зафатија фала му се за се што има направено за Јувентус !

Директорска позиција за Јакинта по завршување на кариера :love:

Директорска позиција за Јакинта по завршување на кариера :love:

па и пред некое време баш читав дека он на се повлекува од фудбалот дека веке нема мотиви за докажување на фудбалските терени се напуни со пари и сеа ке си се прчи :D би било добро да оди на курс за тренер па да го видиме еден ден на клупата од некои од клубовите па зошто да не и на клупата од јувентус еден ден

Го гледа некој светсково првенство У-20? Како играат французиве и Погба?

Марота го започна ценкањето за Коларов :D

Ако дојде Коларов ќе имаме и супер резерви

Прв Тим: Буфон, Бонучи, Барѕаљи, Келини, Пирло, Маркизио, Видал, Лихтштајнер, Коларов, Тевез, Љоренте.

Втор Тим: Сторари, Огбона, Касерес, Асамоа, Пелусо, Ештон, Падоин, Погба, Џакерини, Пепе, Исла , Џовинко, Вучиниќ, _________?

http://www.tip.ba/2013/04/08/videofoto-jedini-smetlar-koji-porscheom-ide-na-posao/

files.php

:ROFLMAO:

Марота го започна ценкањето за Коларов :D

Ако дојде Коларов ќе имаме и супер резерви

Прв Тим: Буфон, Бонучи, Барѕаљи, Келини, Пирло, Маркизио, Видал, Лихтштајнер, Коларов, Тевез, Љоренте.

Втор Тим: Сторари, Огбона, Касерес, Асамоа, Пелусо, Ештон, Падоин, Погба, Џакерини, Пепе, Исла , Џовинко, Вучиниќ, _________?

Вториот тим е боље од првиот тим на Милан и Интер:)

Дали бе уште ги споредвате Кваљарела и Матри? Кваљарела за то време шо поигра беше најдобар стрелец лани,за разлика од Матри кој шо поќе време потроши на расправање со судии и јадење непотребни жолти од шо му збора муцето. Ако си замини Матри единствено шо ќе ми фали е таја женката негова,ништо друго.
А ако се прашвам јас,прв шо треба да се шутни е Џовинко,детето можи има љубов за тимот ама еве и јас имам па не играм ниту па сите тука шо јадиме бурек. Не се снајде и не се снајде тој во Јувентус. И уште му ја памтам партијата со Лацио во купот,не дека на било која друга беше поарен ама ко тогаш шо ме изнервира...

Дали бе уште ги споредвате Кваљарела и Матри? Кваљарела за то време шо поигра беше најдобар стрелец лани,за разлика од Матри кој шо поќе време потроши на расправање со судии и јадење непотребни жолти од шо му збора муцето. Ако си замини Матри единствено шо ќе ми фали е таја женката негова,ништо друго.
А ако се прашвам јас,прв шо треба да се шутни е Џовинко,детето можи има љубов за тимот ама еве и јас имам па не играм ниту па сите тука шо јадиме бурек. Не се снајде и не се снајде тој во Јувентус. И уште му ја памтам партијата со Лацио во купот,не дека на било која друга беше поарен ама ко тогаш шо ме изнервира...

И јас сум за Џовинко да си оди, ама очигледно е дека Конте и управата имаат други планови со него.

Сега се плашам да не бараат 65м ама и толку пак вреди Едисон Ел Матадор Кавани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom