Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ги читате ли сиротиве во Сериа А?:D
Шо да читаш бе Маци , љубомората и комплексот се научнодокажани како штетни болести. И нив не им е лесно кога го гледаат Гранде Јуве како се враќа . Ги разбирам . Опростено им е :)

да не ме потсетеше ќе забораев дека постои тој трид.

Шо да читаш бе Маци , љубомората и комплексот се научнодокажани како штетни болести. И нив не им е лесно кога го гледаат Гранде Јуве како се враќа . Ги разбирам . Опростено им е :)
Не ми е јасно како може човек кој има здрав разум да се плаше од јак Јувентус .Треба сите да бидат радосни за големиот Јувентус затоа што тоа внесува огромен квалитет во Сериа А .Токму не играшето на Јувентус одма резултираше со минус едно место во Лигата на Шампионите .

п.с Не треба да се плашат од конкуренција.....конкуренцијтата може да ги направи само појаки .

сеа ја малце да ги разјадам (знам дека читате и тука педерчињааааа):P

Еве го НАВИВАЧОТ кој според теоријата на Стево улета на терен и ги повреди Кваљарела и Пепе :pos:

424068_258054760935572_842856027_n.jpg

Добра игра :) Ама ве тепавме :)

да да .. честито нека ви е .. сепак ова е вијареџо, ништо страшно, главна цел на овој турнир е скаутите на италијанските тимови да докопат некое дете од страна што би се добро покажало, бидејќи има тимови од целиот свет ... лани на пример Рома на вијареџо играше со помладиот тим од Примавера и немаше некој успех, додека сега играа со примавера тимот, затоа и стигнаа до финале .. сепак како што кажав, овој турнир е сатисфакција за екипите кои доагаат од страна и нивните играчи, екипите се надеваат дека ќе продадат некој играч, а играчите се надеваат дека тоа ќе им биде отскочна даска во кариерата ..

а ќе видиме што ќе биде за Скудетото во Примавера, остануваат истите фаворити Рома,Јуве и Фиорентина, лани Рома го освои, мислам дека Јуве го тепаа во финалето(на таков принцип се одлучува шампионот)

Ги глеав последните минути,не можев да ја глеам,нека каже некој како играа Јуве,ме интересира и Рома како играле пошо слушам дека имаат јака школа.

Иначе браво за момците,без Буи играа кој според Раиола ќе стане играчиште. значи дефинитивно Јуве и Рома имаат најдобри школи во Италија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom